Un kit solar şi un boiler cu două serpentine, cheia către căldură şi apă caldă la preţuri mici

1
Kit cu 2 panouri solare IFVS 18

Kit cu 2 panouri solare IFVS 18

Este foarte important ca într-o locuinţă să se investească într-un mod practic, elegant şi chibzuit, evitându-se astfel situaţiile neplăcute. Banii se pare că joacă un rol important în viaţa fiecăruia dintre noi, aşa că kitul Idella Family Vakuum Sun 18 este în mod cert un element ce bifează cele trei aspect enumerate mai sus.

Trăim în secolul 21, secolul vitezei, unde totul se mişcă cu repeziciune şi totul se schimbă de la o zi la alta. Tocmai de aceea este foarte important să privim spre viitor şi să investim în el încă de acum.

Boilerul cu două serpentine are avantaj dublu

Nevoia de apă caldă în propria locuinţa reprezintă un lucru normal şi fie că vorbim doar de activităţi casnice, fie că vorbim de igienă personală, aceasta nu trebuie să lipsească, mai ales dacă  se poate obţine într-un mod modern şi care să contribuie semnificativ la economiile personale.

Pentru persoanele care au deja montat în locuinţă un boiler cu două serpentine, kitul cu două panouri solare IFVS 18 pentru încălzirea apei şi aport la încălzirea casei reprezintă soluţia ideală. Folosind acest kit, beneficiaţi de cele două mari avantaje: căldură şi apă caldă la preţuri mici.

Alegi un kit solar şi beneficiezi de căldură şi apă caldă la preţuri mici

Kitul cu două panouri solare IFVS 18 conţine o staţie solară cu pompă pentru consum redus de energie, un controller solar şi toate elementele care fac posibilă montarea pe acoperiş a celor două colectoare solare. Aşadar, totul este la îndemâna utilizatorului, beneficiind astfel de tehnologie modernă bazată pe energiea solară, energie de altfel inepuizabilă.

Kitul cu două panouri solare IFVS 18 pentru încălzirea apei şi aport la încălzirea casei are un vas de expansiune solar de 25 de litri, un glicol solar – amestec/20 litri. Pe lângă acestea, kitul vine cu un controller solar IDESOL cu doi senzori şi un set de conectare pentru panouri solare.

Toate fiind spuse, cu ajutorul acestui kit, căldura şi apa caldă la preţuri mici nu reprezintă un ideal, ci realitatea.

Prezentarea kitului cu 2 panouri solare IFVS 18 pentru încălzirea apei şi aport la încălzirea casei

Panourile solare sunt instalaţii care, cu ajutorul energiei solare, încălzesc apa menajeră necesară într-o gospodărie privată sau aduc un aport de energie la încălzirea locuinţei. Kitul cu două panouri solare cu tuburi vidate Idella Family Vakuum Sun 18 este ideal pentru persoanele care vor să plătească facturi mai mici la întreţinere şi care au deja instalat în locuinţa un boiler cu două serpentine. Kitul cu două panouri solare IFVS 18 conţine o staţie solară cu pompă pentru consum redus de energie, un controler solar şi toate elementele necesare pentru montarea pe acoperişul din ţiglă a celor două colectoare solare.

Mai multe detalii despre acest kit cu 2 panouri solare pentru încălzirea apei şi aport pentru încălzirea casei, dar şi despre alte tehnologii solare termice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Energie elctrică ieftină cu kit hibrid durabil | eSolar.ro

Lasa un raspuns