Obţine energie electrică nepoluantă cu un invertor pentru panouri solare fotovoltaice

1

Sistemele solare fotovoltaice sunt din ce în ce mai apreciate în zilele noastre. Acest lucru este minunat, având în vedere faptul că o instalaţie solară fotovoltaică ne oferă energie electrică nepoluantă şi gratuită, întrucât valorifică energia regenerabilă a soarelui.

Sistemele fotovoltaice, un ajutor de nădejde în gospodărie

Invertor pentru panouri solare fotovoltaice preț

Invertor pentru panouri solare fotovoltaice

Fiecare locuinţă poate folosi cu succes un sistem fotovoltaic pentru obţinerea energiei electrice. În funcţie de capacitatea instalaţiei şi de numărul de panouri solare putem determina randamentul oferit. Sistemele solare fotovoltaice cu capacitate mare sunt preferate chiar şi în afara locuinţei proprii, aşa cum este cazul unor pensiuni, hoteluri sau alte locuri turistice. Majoritatea persoanelor care achiziţionează panouri solare fotovoltaice apreciază eficienţa lor, durabilitatea în timp şi economia făcută, sistemele fiind prietenoase cu mediul înconjurător.

Un invertor pentru panouri solare fotovoltaice, personaj principal într-un sistem solar fotovoltaic

Pentru a beneficia de energie electrică în gospodărie nu este de ajuns să instalăm panouri solare fotovoltaice. Sistemul nostru are nevoie de un invertor pentru panouri solare fotovoltaice, fără de care nu poate funcţiona. Un invertor pentru panouri solare fotovoltaice are un rol esenţial în cadrul instalaţiei, căci de activitatea lui depinde eficienţa întregului sistem solar. Rolul invertorului este acela de a introduce energia electrică produsă de panourile fotovoltaice direct în reţeaua electrică. Astfel, invertorul este extrem de important în producerea nepoluantă a electricităţii pentru locuinţa noastră sau pentru alte clădiri mai mari.

Pune preţ pe calitatea invertorului pentru panouri solare fotovoltaice!

Bineînţeles, un produs calitativ determină o eficienţă mare a întregului sistem şi o durabilitate excelentă în timp. Un invertor pentru panouri solare fotovoltaice Victron MultiPlus 24V 1200W 25-16 Compact prezintă caracteristici excelente, fiind o alegere ideală pentru obţinerea energiei electrice într-un mod eco-friendly.

Acest invertor pentru panouri solare fotovoltaice din gama MultiPlus cu undă sinusoidală are în componenţa sa un încărcător complex de acumulatori şi un comutator de CA de mare viteză. Acest invertor pentru panouri solare fotovoltaice este de înaltă calitate şi în pas cu tehnologia, fiind ideal pentru sistemul nostru solar.

Calitatea acestui invertor pentru panouri solare fotovoltaice reiese şi din multiplele standarde pe care le atinge cu succes: EN 60335-1, EN 60335-2-29, EN55014-1, EN 55014-2, EN 61000-3-3, 2004/104/EC. Este uşor de montat şi de folosit, iar la achiziţionare primiţi o garanţie de 2 ani.

Achiziţionând un invertor pentru panouri solare fotovoltaice MultiPlus veţi beneficia de energie electrică gratuită, deoarece energia soarelui nu necesită plata unor facturi costisitoare şi astfel nu veţi afecta mediul înconjurător.

Descriere invertor pentru panouri solare fotovoltaice Victron MultiPlus 24V 1200W 25-16 Compact

Tehnologia solară fotovoltaică a avansat, invertoarele având un management al puterii inteligent. Invertoarele pentru panouri fotovoltaice din gama MultiPlus sunt invertoare sinus pur. Într-o închidere compactă găsim un încărcător complex de acumulatori și un comutator CA de mare viteză.

Mai multe informații despre acest invertor, dar și despre alte invertoare pentru panouri fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Invertor solar cu afişaj grafic de sistem solar | eSolar.ro

Lasa un raspuns