Află care sunt avantajele unui invertor solar cu afişaj grafic pentru sistemul fotovoltaic

1

Nu este o noutate faptul că un sistem solar fotovoltaic nu poate funcţiona fără invertor. Invertorul este punctul de legătură dintre reţeaua de electricitate şi panourile solare fotovoltaice care produc energie electrică.

Există multiple variante de invertoare pe piaţă, fiecare având diferite caracteristici. Rolul este acelaşi, de conducere către consumator a electricităţii obţinute într-un mod nepoluant, însă există şi produse care au o tehnologie modernă şi prezintă avantaje care merită de luat în seamă.

Invertor solar cu afişaj grafic, un plus pentru cumpărători

Invertor solar cu afişaj graficPowador 12.0 TL3 preț

Invertor solar cu afişaj grafic Powador 12.0 TL3

Un invertor solar cu afişaj grafic, aşa cum este invertorul solar fotovoltaic Powador 12.0 TL3, este un produs inovator, modern. Afişajul grafic este de un real folos pentru proprietari din mai multe puncte de vedere.

În primul rând, afişajul clar al datelor de operare, cu un logger de date şi memorie mare de stocare ajută proprietarii să monitorizeze în permanenţă buna funcţionare a sistemului. Nu este necesară conectarea la un calculator pentru a putea observa date despre instalaţia fotovoltaică, ci veţi remarca imediat pe afişajul de pe invertor toate detaliile de care aveţi nevoie.

Pe de altă parte, dacă se observă vreo modificare nepotrivită, afişajul grafic vă permite să aflaţi imediat despre aceasta. Veţi putea acţiona astfel imediat, împiedicând anumite consecinţe nefaste. Sistemul fotovoltaic va funcţiona perfect vreme îndelungată, oferindu-vă energia electrică gratuită de care aveţi nevoie.

Invertorul solar cu afişaj grafic Powador 12.0 TL3, între tehnologie şi eficienţă

O variantă care merită luată în seamă pentru sistemul solar fotovoltaic este acest invertor solar cu afişaj grafic Powador 12.0 TL3. Tehnologia sa bazată pe inovaţiile Kaco de ultimă oră ne surprinde cu calităţi excepţionale. Un invertor solar cu afişaj grafic Powador atinge un randament record de 98%, fiind perfect pentru a obţine performanţă electrică în propria gospodărie.

Afişajul grafic al invertorului este un plus uriaş, uşurându-ne viaţa şi cotribuind la o funcţionare fără probleme vreme îndelungată. Monitorizarea permanentă a datelor de operare ne ajută să menţinem controlul asupra instalaţiei fotovoltaice, astfel încât vom putea preveni sau rezolva rapid eventualele mici probleme.

Aşadar, pentru a obţine performanţă electrică monitorizând datele de operare ale sistemului fotovoltaic, puteţi apela cu încredere la un invertor solar cu afişaj grafic, aşa cum este şi Powador 12.0 TL3.

Descriere invertor solar cu afişaj grafic Powador 12.0 TL3

Bazat pe cunostințe și inovații tehnice de ultimă oră dezvoltate de Kaco, acest invertor solar cu afişaj grafic Powador 12.0 TL3 este capabil să atingă un record de eficiență de peste 98%. Gama mare a tensiunii de intrare, 12000 W, asigura o mare flexibilitate în proiectarea sistemului fotovoltaic. Invertorul solar fotovoltaic este echipat cu un afișaj grafic clar al datelor de operare, cu un logger de date, cu memorie de stocare mare și cu un USB ce actualizează programul de memorie. Invertorul trifazat Powador 12.0 TL3 funcționează cu ajutorul a două trackere MPP separate, dar care poti fi, de asemenea, conectate în paralel fără a fi nevoie de un separator extern suplimentar.

Mai multe informații despre acest invertor solar cu afişaj grafic, dar și despre alte invertoare trifazice pentru fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Invertor solar monofazat cu ventilaţie | eSolar.ro

Lasa un raspuns