Panou solar german plan Idella Smarty One – ISMO, pentru un kit solar termic desăvârșit

0

Când vine vorba de economisirea banilor, fie că dispunem de fonduri mai mult decat generoase sau că administrăm cu sârguință fiecare bănuț, cu toții ne dorim soluția cea mai ieftină și mai fiabilă pentru locuință noastră. Și e atât de ușor să economisești! Trebuie doar să știm cum să facem acest lucru.

Un panou solar german plan pentru micșorarea facturilor

Panou solar german plan preț

Panou solar german plan Idella Smarty One ISMO

Un început bun ar fi tocmai factura la electricitate, livrată într-un plic parcă tot mai stufos de la lună la lună. Și, dacă tot e iarnă și nevoia noastră de apă caldă menajeră e tot mai mare în acest sezon, să găsim soluții în acest sens. Suntem obișnuiți să folosim sursele convenționale de energie, fie că vorbim de cea electrică sau termică.

Ei bine, e timpul să căutam soluții în altă parte. Mai precis, în energia curată, cea care ne va scăpa de povara (tot mai apăsătoare) a furnizorilor de energie. De ce să nu avem propriul sistem de energie solară termică cu un panou solar german plan când piața abundă de soluții? De ce nu am deschide liniștiți plicul cu facturile la utilități?

Investiția în încălzirea apei menajere cu un panou solar german plan

Tot ce trebuie să facem e să investim într-un sistem termic sigur, capabil să ne asigure cantitatea de apă caldă menajeră de care avem nevoie. Și asta, bineînțeles, la un preț bun. Calitatea, în mod normal, e iarăși imperativă. Ce ar mai fi potrivit decât un panou solar german plan Idella Smarty One, cu cinci ani garanție.

Acest panou solar german plan este ușor de instalat, are un randament foarte ridicat și reprezintă soluția perfectă dacă vreți să economisiți cu adevărat. Un panou solar german plan Idella Smarty One – ISMO este fabricat integral în Germaniaa, și are o garanție de cinci ani. Se folosește în instalațiile solare pentru apă caldă menajeră sau/și aport la încălzire. Setul cu panou solar german plan conține patru șuruburi și patru suporți pentru prinderea rapidă pe acoperiș înclinat (tablă,țiglă, solzi).

Panouri solare plane Idella Smarty One

  • Panouri solare plane de calitate fabricate integral în Germania;
  • Panourile solare au o garanție de 5 ani;
  • Aceste panouri solare plane Idella Smarty One se folosesc în instalatțiile solare pentru apă caldă menajeră sau/și aport la încălzire;
  • Un panou solar plan Idella Smarty One conține 4 șuruburi și 4 suporți pentru prinderea rapidă pe acoperiș înclinat (tablă, țiglă, solzi).

Mai multe informații despre panourile solare plane germane găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns