Eoliana pentru casă Idella FlyBoy pentru o locuință alimentată cu energie curată

1

E un lucru dovedit faptul că energia eoliană se prezintă ca o sursă sigură și viabilă de alimentare a locuinței cu energie curată. Pentru că turbina eoliană folosește o tehnologie relativ mare, ea nu e potrivită pentru mediul urban, însă se pretează perfect locuințelor mici și medii și caselor de vacanță.

Avantajele energiei eoliene într-un sistem rezidențial cu eoliană pentru casă

Eoliană pentru casă preț

Eoliană pentru casă Idella FlyBoy 600W WKR

Sursele regenerabile de energie diferă din multe puncte de vedere, de la tehnologiile pe care le folosesc la resursă de care depind (în cazul energiei eoliene sursă este vântul), însă fiecare dintre acestea are unele avantaje specifice.

Din perspectiva protejării mediului înconjurător, energia eoliană printr-o eoliană pentru casă înlocuiește centralele electrice pe bază de cărbune și alți combustibili dăunători reducând, astfel, gazele cu efect de seră care duc la încălzirea globală.

În ciudă faptului că în unele țări vântul e mai puternic decât în altele, energia eoliană e disponibilă în întreaga lume printr-o eoliană pentru casă, ba chiar mai mult, ea poate alimenta cu energie curată construcții aflate în zone greu accesibile, care nu dispun de o rețea electrică.

Un alt avantaj al energiei eoliene e tocmai disponibilitatea ei, această resursă dezvoltându-se în așa masură încât astăzi nu e destinată numai uzului comercial, ci prinde tot mai mult teren în rândul proprietarilor de locuințe care își doresc propria sursă de energie, fără să depindă de rețeaua națională.

Energia eoliană printr-o eoliană pentru casă poate oferi necesarul de energie electrică într-o locuință, alimentând cu energie curată atât iluminatul exterior, cât și electrocasnicele folosite în gospodărie. Mai mult decât atât, amortizarea unui sistem eolian rezidențial se realizează într-un spectru de timp relativ scurt.

Eoliană pentru casă Idella FlyBoy, soluția curată pentru locuința dumneavoastră

Turbina eoliană pentru casă Idella FlyBoy dispune de o tehnologie performantă, de calitate germană, excelentă pentru uzul rezidențial. Eoliană pentru casă de 600 W produce suficientă energie electrică astfel încât să acopere nevoia de energie din locuință dumneavoastră.

Descriere turbină eoliană mică pentru casă Idella FlyBoy 600W

Eoliana pentru casă de 600 W, în zonele cu vânt constant, generează curent electric pentru iluminatul exterior al casei cât și pentru electronicele folosite zilnic. Este nevoie de un banc de acumulatori pentru stocarea energiei produse și neconsumate pentru perioadele cu vârf.

Turbinele eoliene mici pentru case FlyBoy 300W respectiv 600W sunt ideale pentru uz casnic, sunt ușoare, mici și foarte silențioase, mai mult de atât, pornesc de la vânt de 0.8 m/s.

Mai multe informații pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Panou solar german plan pentru kit solar termic | eSolar.ro

Lasa un raspuns