Ai 5 motive pentru care să alegi pentru casa ta un kit fotovoltaic hibrid!

0
Kit fotovoltaic hibrid off-grid cu eoliene 4800W-Hi-MTT

Kit fotovoltaic hibrid off-grid cu eoliene 4800W-Hi-MTT

Instalaţiile fotovoltaice au început să fie la mare căutare de către persoanele care doresc o energie electrică obţinută alternativ pentru casele lor. Acest lucru este îmbucurător şi total normal, datorită avantajelor multiple pe care pe au aceste instalaţii.

Dacă un sistem solar fotovoltaic foloseşte panouri solare pentru a capta razele soarelui şi a le transforma în energie electrică ”verde”,  există şi sistemele care folosesc eolienele, convertind  energia vântului. O invenţie foarte utilă este reprezentată de crearea sistemelor hibrid, care, aşa cum le spune şi numele, sunt o îmbinare a acestor două tehnologii. Un kit de acest fel are multiple avantaje pentru locuinţa noastră, printre care:

1. Kitul fotovoltaic hibrid cu eoliene este nepoluant

Aşa cum probabil v-aţi dat seama, un asemenea sistem foloseşte energia solară şi cea eoliană pentru a produce electricitate. Nu se folosesc cărbuni sau gaze ca în centralele obişnuite, aşa că nu se produc deşeuri periculoase pentru mediu.

2. Kitul fotovoltaic hibrid cu eoliene este econom

Veţi face cu siguranţă economii serioase odată cu achiziţionarea unui asemenea kit. Chiar dacă preţul de achiziţionare poate părea mare, veţi amortiza în timp investiţia făcută. În plus, piesele componente sunt de calitate, nu se vor defecta rapid şi nu vor necesita o înlocuire, aşa că nu veţi mai cheltui bani ulterior. Soarele şi vântul sunt materii prime regenerabile, inepuizabile şi total gratuite, aşa că sistemul este unul econom.

3. Kitul fotovoltaic hibrid este durabil

Sistemul are o durabilitate mare în timp, fiind ideal pentru o familie care doreşte să facă o investiţie pentru viitor. Turbinele eoline, regulatorii de încărcare şi acumulatorii au o garanţie la achiziţionare de 2 ani, în timp ce panourile solare au un randament garantat timp de 25 de ani, aşa că vă puteţi bucura de electricitate nepoluantă vreme îndelungată.

4. Kitul fotovoltaic hibrid este eficient

Sistemul hibrid off-grid 4800W este excelent pentru producerea energiei electrice pentru casă, deoarece este eficient şi durabil. Dacă vântul bate cu 11 m/s, eolienele pot produce 1,8 kWh, iar panourile solare fotovoltaice pot produce, în media zilnică anuală, aproximativ 10kWh, dintre care acumulatorii stocând 15 kWh.

5. Kitul fotovoltaic hibrid este independent

Sistemele nu depinde de activitatea centralelor, doar de energia vântului şi cea solară. Totuşi, kitul funcţionează perfect şi dacă doar unul dinre aceşti factori este prezent.

Descriere kit fotovoltaic hibrid off-grid 4800W

Kitul fotovoltaic hibrid off-grid 4800W combină tehnologia solară fotovoltaică cu cea eoliană, rezultând astfel un kit complet care oferă mai multe avantaje decât cele două kituri separate. Utilizarea energiei regenerabile pentru acoperirea nevoilor de energie electrică a devenit populară şi printre utilizatorii casnici, kiturile hibride fiind rezultatul de încercare a obţine energie gratuită şi non-poluată, atât cu ajutorul soarelui, cât şi cu ajutorul vântului. Investiţia într-un kit fotovoltaic hibrid off-grid este o investiţie avantajoasă, de viitor, amortizarea ei fiind rapidă şi beneficiile multiple.

Mai multe detalii despre acest kit fotovoltaic hibrid off-grid şi despre alte tehnologii fotovoltaice și eoliene găsiţi pe esolar.ro

httpv://www.youtube.com/watch?v=c5jtDZ-MFZc&feature=youtu.be

Share.

Lasa un raspuns