Alege calitatea elvețiană a unui invertor sinusoidal pur pentru panouri fotovoltaice

0

În ultimii ani prețurile la sistemele solare fotovoltaice au scăzut, astfel că tot mai multe persoane s-au decis să investească în aceste sisteme solare fotovoltaice. Printre cele mai apreciate componente, cu o calitate superioară, sunt cele confecționate integral în Elveția și Germania.

Pentru sistemul solar fotovoltaic este necesară investiția într-un invertor

Invertor cu sinus pur pentru panouri solare prețuri ieftine

Invertor sinusiodal instalații solare Studer AJ 500-12

Orice sistem solar fotovoltaic are nevoie de un invertor. Această componentă trimite în mod sigur și eficient energa electrică produsă de panouri în rețea. Panourile solare produc curent electric continuu, iar invertorul face conversia către curent electric alternativ, necesar aplicațiilor electrice.

Atunci când alegi un invertor sinusoidal pur pentru panouri fotovoltaice fii atent la țara de proveniență!

Vrem sau nu, mereu ne uităm la țara de proveniență a unui produs înainte de a face o alegere. Printre cele mai apreciate țări care produc invertoare solare este Elveția. Majoritatea invertoarelor elvețiene au o calitate aparte, fiind durabile și eficiente.

Mare atenție! Datorită cunoașterii pieței și a afinității cumpărătorilor față de invertoarele elvețiene, foarte mulți furnizori trec pe etichetă drept țară de proveniență Elveția, chiar dacă adevărul este altul. De cele mai multe ori, acele invertoare doar tranzitează teritoriul Elveției. Solicitați mereu de la magazinul ales acte doveditoare pentru țara de proveniență.

Un invertor sinusoidal pur pentru panouri fotovoltaice Studer AJ 500-12, special conceput pentru a oferi sistemului solar confort, siguranță și fiabilitate

Un invertor sinusoidal pur pentru panouri fotovoltaice este ideal pentru sistemul solar fotovoltaic. Invertoarele solare din această gamă au o eficiență ridicată, constanța, dar și capabilități extraordinare la suprasarcină. Acest invertor sinusoidal pur pentru panouri fotovoltaice este foarte ușor de folosit datorită interfaței moderne și ușor de accesat. Garanția de 5 ani certifică o durabilitate mare a invertorului.

Acest invertor sinusoidal pur pentru panouri fotovoltaice Studer AJ 500-12 are o putere la consum continuu de 400 W și dispune de un regulator solar incorporat. În plus, nu este necesară o întreținere extrem de complicată, astfel că o simplă curățare ocazională cu o cârpă umedă a carcasei este suficientă.

Descrierea invertorului sinusiodal instalaţii solare Studer AJ 500-12

Invertoarele sinusoidale din gama Studer AJ au fost concepute special pentru a satisface industrial şi casnic cele mai înalte cerinţe în ceea ce priveşte confortul, siguranţă şi fiabilitatea. De asemenea, invertoarele sinusoidale AJ sunt surse perfecte de tensiune în zonele din mediul rural, zone care accestul la reţeaua publică de curent electric nu este disponibil. Invertorul sinusoidal instalaţii solare Studer AJ 500-12 este ideal pentru posibilitatea funcţionarii tututor dispozitivelor electrice şi electronice din locuinţa, în cazul în care nu există acees la reţeaua de electricitate naţională. Asta pentru că invertorul sinusoidal Studer AJ 500-12 are capacitatea de a converti curentul continuu, produs de panourile solare, în curent alternativ, necesar pentru funcţionarea radioului, a televizorului sau a frigiderului din casă. Invertorul sinusoidal instalaţii solare Studer AJ 500-12 are o putere la consum continuu de 400 W şi dispune de un regulator solar încorporat. Invertorul sinusoidal instalaţii solare Studer AJ 500-12 nu necesită o întreţinere specială, recomandându-se ocazional curăţarea cu o cârpă umedă a carcasei acestuia.

Mai multe detalii despre acest invertor sinusiodal instalații solare Studer AJ 500-12, dar și despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns