Căldură la prețuri mici cu centrale termice pe lemne cu gazeificare

0

Confortul propriului cămin este o prioritate pentru orice persoană. De aceea este important ca niciodată sezonul rece să nu ia pe nimeni prin surprindere, iar locuința personală să fi echipată în mod inteligent, cu centrale termice pe lemne cu gazeificare, astfel încât costurile de încălzire să nu atinga valori ridicate.

Când vine vorba de centrale termice pe lemne cu gazeificare, iarna va trece în mod cert mult mai ușor deoarece astfel de centrale termice pe lemne cu gazeificare ofera o încălzire optimă în intreaga locuință la prețuri mici.

O gamă de centrale termice pe lemne cu gazeificare îți încălzește la prețuri mici casa toată iarna

Centrale termice pe lemne cu gazeificare preț

Centrale termice pe lemne cu gazeificare Wood 16 KW – IFW-GLC 16

După cum este normal, în fiecare iarnă temperaturile scad considerabil, însă dacă locuințele nu sunt echipate în mod corespunzător, costurile la facturi vor crește. Din păcate, tot mai multe persoane constată că încălzirea propriei case folosind metode clasice poate pune în pericol economiile personale.

Astfel, cu ajutorul unei game de centrale termice pe lemne cu gazeificare, orice familie își poate menține visteria plină fară să neglijeze sub nicio formă aspectul determinat de încălzirea locuinței într-un mod eficient și corespunzător.

Aceste centrale termice pe lemne cu gazeificare au un randament mare și o eficiență ridicată

O gama de centrale termice pe lemne cu gazeificare oferă performațe excelente care vor face diferența încă din primele momente de utilizare. Cazanele cu gazeificare pe lemne cu combustie în jos și gazeificarea lemnului în sus, precum și construcția robustă a camerei de combustibil solid sunt atribute ce fac o serie de centrale termice pe lemne cu gazeificare sa fie perfecte pentru orice locuință.

Procedura de utilizare pentru o gamă de centrale centrale termice pe lemne cu gazeificare este deosebit de simplă. Tot ceea ce trebuie să faceți este să alimentați cu lemne, să aprindeți focul, iar de restul se ocupă sistemul montat pe centrale termice pe lemne cu gazeificare.

Cu centrale termice pe lemne cu gazeificare condițiile de funcționare sunt minime: este nevoie doar de o controlare a umidității lemnului

O condiție de bază pentru buna funcționare a gamei de centrale termice pe lemne cu gazeificare este ca lemnul să nu aibă umiditatea mai mare de 20%. De altfel, pentru folosirea corectă a tipului acesta de centrale termice pe lemne cu gazeificare, specialiștii recomandă ca lemnele să fie păstrate cel puțin doi ani în locuri uscate, ferite de intemperii.

Descriere cazane pe lemne cu gazeificare Idella Fire Wood 16 KW – IFW-GLC 16

Efort minim de la alimentare până la curăţare! Cu servomotor Lambda!

Condiţia de baza pentru randamentul ridicat al cazanelor pe lemne cu gazeificare este că lemnul să nu aibă umiditatea mai mare de 20%. Pentru întrebuinţarea corectă a acestei invenţii moderne este recomandată păstrarea cel puţin timp de doi ani a lemnelor în încăperi uscate, ferite de intemperii pentru atingerea unui grad de umiditate de maximum 20%.

Umpleţi cu lemne, aprindeti focul şi orice altceva funcţionează de la sine. O mare camera de ardere asigura arderea combustibilului solid pe o perioada lungă. Ventilatorul integrat garantează un start fără dificultăţi. Uşa camerei de ardere este foarte bine sigilată şi nu permite emisie de fum. Mai mult de atât, arderea este stabilizată pe întreagă perioada de ardere de către ventilatorul interior. Chiar şi cazanele cu gazeificare pe lemne de 16 kW pot fi foarte uşor alimentate cu lemne de până în 0.5 m lungime. Cazanele cu gazeificare pe lemne, având o camera de ardere foarte mare, permit alimentarea cu lemne şi mai lungi. O creştere a performanţelor şi valori foarte bune de gaze de evacuare sunt realizate printr-o „Conducta de aer cald”, în interiorul rezervorului.

Mai multe detalii despre aceste cazane pe lemne cu gazeificare Idella Fire Wood 16 KW – IFW-GLC 16, dar și despre alte informații din categoria ”tehnologie de ardere” găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns