Centrale pe peleți RIKA – eficiență și confort

1

Mediu sănătos și combustibil ecologic cu centrale pe peleți RIKA bazate pe o tehnologie modernă

Cazan termic pe peleti Topo II RIKA cu ardere modulara

Centrală termică pe peleți Topo II RIKA

Conservarea și îngrijirea mediului a fost întoteauna o parte importantă a motivului pentru care tehnologiile s-au modificat și s-au dezvoltat implementand soluții pentru un consum mai mic de energie, diminuarea emisiilor, a toxelor nocive și folosirea resurselor regenerabile în diferite scopuri zilnice. O astfel de tehnologie ca s-a dezvoltat pentru a oferi condiții benefice mediului înconjurător, dar și pentru a diminua considerabil facturile mari la întreținere este tehnologia de ardere. Aceasta permite utilizarea unor resurse regenerabile și ecologice pentru încălzirea spațiilor domestice, industriale ce pot ajunge la dimensiuni mari. Un combustibil eficient, ecologic, dar și ieftin și ușor de procurat este peletele, combustibil solid sub forma de cilindru, realizat din rumeguș și alte deșeuri din lemn.

Peleții – combustibil ecologic și eficient

Printre principalele avantaje ale folosirii peleților se numără și faptul că aceștia sunt economici, costul încălzirii pe bază de peleți este cu până la 60 % mai mic decât prețul produselor petroliere și cu cel puțin 40% mai mic decât prețul energieie electrice. Aceștia sunt neplouanți, cantitatea de CO2 provenită din arderea peleților este egală cu cantitatea folosită de copaci pentru a crește. Peleții sunt un combustibil domestic, deoarece materia primă folosită provine din pădurile naționale, iar întreținerea este cu mult mai redusă decât în cazul lemnului, putând fi depozitați cu ușurință, datorită dimensiunilor și greutății reduse.

Eficiență, confort și atmosfera relaxantă cu centrale pe peleți RIKA

Cazan termic pe peleti Topo II RIKA cu ardere modulara 3

Centrală termică pe peleți Topo II RIKA

Centralele pe baza de peleți RIKA sunt sisteme de încălzire foarte eficiente, ce permit deseori auto-aprinderea combustibilului și funcționarea automată, ce pot fi dotate și echipate cu telecomenzi, oferă legarea la sistemul telefonic al casei sau chiar controlarea de la distanță prin intermediul internetului sau al telefonului mobil. Inovații recente au creat sisteme informatice care monitorizează diferite condiții de siguranță și pot rula teste de diagnostic în cazul în care apar probleme iminente. Dacă sunt îngrijite și întreținute în mod corespunzator, sobele pe peleți sunt mai puțin predispuse la a crea creozot, o substanță lipicioasă, inflamabilă ce poate provoca incendii de fum.

Sobele pe peleți RIKA sunt produse de calitate ce aigură un confort termic garantat și oferă un design plăcut, modern, ideal pentru amplsarea centralelor în diverse locații ambientale. Fiecare centrală pe peleți RIKA este impresionantă atât în ceea ce privește tehnologia de fabricare, cât și în ceea ce privește designul și cromatica, aceasta fiind mai mult decât o sursă de căldură, ci un element unic de mobilier ce sporește și îmbunătățește atmosfera și ambientul din orice cameră. Gama de stiluri pentru centralele pe peleți RIKA este una destul de largă ce permite alegerea unui design clasic, tradițional, modern și chiar progresist. Acestea au fost concepute ca un produs elegant și atrăgător de mobilier ce oferă economie, durabilitate și confort asigurat.

Sustenabilitate și calitate garantată cu sobele pe peleți RIKA

Centralele pe peleți RIKA utilizează o conductă de evacuare special sigilată pentru a preveni gazele de eșapament care ies în locuință din cauza presiunii de aer produsă de ventilatorul de combustie. Deoarece aceste centrale pe peleți au un sistem de evacuare forțată, ele au avantajul de a nu necesita întotdeauna o creștere verticală pentru aerisire. Acest lucru asigură că centralele vor rula în mod eficient și previne un potențial de presiune negativă în casă.

Sobele pe peleți RIKA sunt proiectate conform unor cercetări și teste de laborator ce se concentrează întotdeauna pe sustenabilitate, concepute în mod special pentru a aduce îmbunătățiri și un plus de confort. Principul de bază al proiectării centralelor pe peleți RIKA este faptul că lemnul reprezintă o resursă valoroasă, care utilizată în mod eficient, poate oferi durabilitate și reducerea emisiilor pentru menținerea unui mediu sănătos.

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Invertor solar modern electricitate fără poluare | eSolar.ro

Lasa un raspuns