Cu o turbină eoliană pentru casă Idella FlyBoy reduci cheltuielile lunare

0

O turbină eoliană pentru casă Idella FlyBoy este o investiție făcută în viitorul familiei. Această eoliană are rolul de a produce energie electrică folosind energia gratuită a vântului. Printre principalele sale avantaje se număra economisirea lunară a banilor alocați facturii de electricitate, protejarea mediului, ușurința în folosire, zgomotul redus în timpul funcționării și eficacitatea chiar și pe vânt cu o intensitate mai redusă.

Facem economii dacă știm să profităm de energiile gratuite din natura

Turbină eoliană pentru casă Idella FlyBoy prețuri ieftine

Turbină eoliană pentru casă Idella FlyBoy

Economisirea poate fi floare la ureche dacă ne echipam casa într-un mod inteligent. Nu avem nevoie de cele mai scumpe decorațiuni, ci de instalații practice care sa ne vină în ajutor. De exemplu, simpla izolare a casei ne face să nu mai cheltuim atât de mulți bani pentru încălzire: o dată casa izolată, căldura nu se va mai irosi. Pe de altă parte, avem sistemele solare fotovoltaice sau eoliene, menite să aducă un plus în rețeaua locuinței. Cu ajutorul acestora se pot pune în mișcare diverse aplicații casnice, economisindu-se astfel sume importante de bani.

Energia soarelui sau cea a vântului nu costa nimic și sunt inepuizabile. Putem în orice moment să ne instalăm în curte un sistem solar fotovoltaic sau o turbină eoliană pentru casă Idella FlyBoy. Vom avea energia necesară pentru iluminat sau electronicele folosite zilnic fără a mai apela la rețeaua națională.

Turbina eoliană pentru casă Idella FlyBoy, eficiență și durabilitate germană

Turbina eoliană pentru casă Idella FlyBoy este ideală pentru uzul casnic. Orice gospodarie poate să profite de avantajele acestei turbine eoliene, întrucât prețul de cumpărare este unul accesibil. O astfel de turbină eoliană pentru casă Idella FlyBoy de 600W este recomandată în zonele cu vânt constant, însă nu cu o putere foarte mare, pentru că eoliana pornește chiar și atunci când vântul este de 0.8 m/s.

Puterea de 600W este calculată însă pentru o medie a vântului de 11 m/s, fiind utilă pentru funcționarea sistemelor interioare sau exterioare de iluminat, dar și pentru unele aparate electrocasnice sau electronice. În perioadele de vârf, când vântul bate cu putere, este nevoie de un banc de acumulatori pentru a putea înmagazina energia produsă. În acest fel se împiedică risipirea energiei, aceasta fiind folosită în momentele de nevoie ale locuinței.

Descriere turbină eoliană pentru casă Idella FlyBoy 600W

Eoliană pentru casă de 600W, în zonele cu vânt constant, generează curent electric pentru iluminatul exterior al casei cât şi pentru electronicele folosite zilnic. Este nevoie de un banc de acumulatori pentru stocarea energiei produse şi neconsumate pentru perioadele cu vârf.

Turbinele eoliene mici pentru case FlyBoy 300W respectiv 600W sunt ideale pentru uz casnic, sunt uşoare, mici şi foarte silenţioase, mai mult de atât, pornesc de la vânt de 0.8m/s.

Pentru mai multe detalii despre această eoliană pentru casă Idella FlyBoy 600W, dar și despre alte turbine eoliene, accesați esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns