Cum să economiseşti bani folosind un panou solar termic şi boiler solar?

0

Un adevărat obstacol în calea persoanelor care doresc să investească în sisteme nepoluante de producere a energiei electrice şi încălzirii apei menajere este reprezentat de preţul aparent mare al acestor instalaţii. Trebuie să conştientizăm că investiţia noastră este una de viitor şi că ne vom recupera în timp banii cheltuiţi. În acelaşi timp, ne angajăm să protejăm natura, să o respectăm şi să nu o afectăm prin acţiunile noastre desfăşurate zilnic.

Ideal pentru o casă de vacanţă locuită de maxim două persoane, sistemul de producere a apei calde într-un mod nepoluant este o alegere ideală şi economică.

De ce este acest acest set cu panou solar termic econom?

Set panou solar temic și boiler solar preț

Set panou solar temic și boiler solar

În primul rând, după achiziţionarea sistemului cu un panou solar termic nu trebuie să mai plătiţi nicio factură costisitoare, nicio taxă suplimentară. Sunteţi doar cu acest set trainic şi eficient vreme bună de acum înainte şi nu mai depindeţi de activitatea vreunei centrale care poate nu va funcţiona într-o zi sau de resursele epuizabile care se pot termina oricând.

Acest sistem cu panou solar termic și boiler solar este unul econom şi datorită faptului că este rezistent şi nu necesită alte investiţii ulterioare. Calitatea produselor componente şi durabilitatea lor determină o economie pe care o puteţi face achiziţionând acest sistem, deoarece faceţi o investiţie de durată din care vă veţi putea recupera în timp banii investiţi.

Garanţia calităţii setului cu un panou solar termic ISMO cu boiler

Datorită faptului că acest panou solar termic are o garanţie de 5 ani primită la achiziţionare, iar boilerul are o garanţie de 2 ani putem afirma faptul că instalaţia este durabilă şi ne poate oferi apa caldă menajeră de care avem nevoie zilnic pentru cât mai mult timp.

Trebuie să luăm în considerare faptul că odată cu achiziţionarea acestui set format din panou solar termic ISMO şi boiler solar cu o serpentină de 80 de litri factura costisitoare plătită în trecut va deveni o amintire. Sistemul vă oferă apa caldă menajeră necesară gratuit în fiecare zi, valorificând energia solară şi contribuind la menţinerea naturii într-o stare cât mai bună.

Descriere set cu panou solar termic ISMO 1×1 – 80.1TE

Acest panou solar termic ISMO împreună cu boilerul termoelectric orizontal poate asigura apă caldă necesară pentru o casă de vacanță folosită de maxim două persoane, situată într-o zonă din sudul țării, cu lumină suficientă pe tot parcursul anului. Panourile se instalează pe un acoperiș înclinat alcătuit din țiglă, iar boilerul vertical poate fi instalat direct pe perete. În acest fel se obține o economie de spațiu, ele putând fi montate spre exemplu și în bucătării, lângă centralele pe gaz sau alte spații adecvate. Execuția unui sistem cu panou solar termic plane ISMO și boiler pentru apă caldă menajeră se face de specialiști în energie alternativă.

Mai multe informații despre setul cu panou solar termic și boiler ISMO 1×1 – 80.1TE, dar și despre alte seturi de panouri solare plane cu boiler găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns