Idella Smarty One – Panouri solare germane pentru case românești

0

Panouri solare plane de calitate nemţească pentru apă caldă şi încălzire

Nu suntem chiar în acel punct în care fiecare casă nouă va avea panouri solare, dar asta nu înseamnă că sursele de energie alternative nu prind teren. Dimpotrivă! Ele sunt soluţia curată, fie că vorbim de utilizarea ei pentru energie electrică sau cea termică. Când vine vorba de energia solară termică, sistemele solare înlocuiesc încet, încet, sursele convenţionale de încălzire a apei calde menajere. De ce? Protejează mediul şi, dacă acesta nu este un argument care să vă convingă, faptul că un asemenea sistem reduce factura la electricitate cu până la 70% sigur vă va da de gândit.

Panou solar german plan Idella Smarty One

Panou solar german plan Idella Smarty One

Panourile solare germane plane Idella Smarty One reprezintă un nou standard în tehnologia solară termică. Combinând performanţa de ultimă oră şi o eficienţă ireproşabilă, plus un preţ foarte competitiv, panourile solare germane plane Idella Smarty One oferă soluţii verzi atât pentru proprietarii de locuinţe, cât şi pentru afaceri. Numeroasele inovaţii aduse acestor panouri de calitate nemţească sunt asigurarea că fiecare client se va bucura de cel mai bun produs solar termic posibil. Colectoarele plane sunt o soluţie excelentă pentru încălzirea rapidă şi eficientă a apei calde. Panourile solare plane sunt mult mai eficiente în zonele cu climă mai caldă faţă de panourile cu tuburi vidate, pentru că panourile solare plane sunt afectate de temperaturile scăzute şi vântul rece. Panourile cu tuburi vidate sunt mult mai eficiente în acestă situaţie, deoarece acestea nu sunt afectate de temperatura aerului exterior sau de vântul rece, absorbind lumina soarelui disponibilă chiar şi la temperaturi de minus 35 de grade C.

Panou solar german plan pentru instalaţii solare termice

Panoul solar german plan Idella Smarty One – ISMO este fabricat integral în Germania, şi are o garanţie de cinci ani. Se foloşeste în instalaţiile solare pentru apa caldă menajeră sau/şi aport la încălzire. Conţine patru şuruburi şi patru suporţi pentru prinderea rapidă pe acoperiş înclinat (tabla, ţiglă, solzi).

Pentru mai multe detalii şi modele de panouri solare accesaţi esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns