În Deva – Hunedoara energia termică şi electrică sunt curate cu ajutorul panourilor solare fotovoltaice, a eolienelor şi a centralelor pe peleţi

0
Încălzire cu centrale pe peleţi - confort termic garantat

Încălzire cu centrale pe peleţi – confort termic garantat

Imaginaţi-vă cum a fi să aveţi un sistem de încălzire practic, nepoluant, care foloseşte resurse inepuizabile, cu combustibil ieftin. Închipuiţi-vă cum ar fi ca factura energiei electrice să nu fie de fiecare dată un motiv de stres. Ei bine toate aceste lucruri pot deveni realitate. Morile de vânt nu mai sunt demult numai „personaje de poveste” şi nici fotovoltaicele şi panourile solare nu sunt ceva necunoscut, iar centralele pe peleţi încălzesc din ce în ce mai multe case. Dacă locuiţi în Deva-Hunedoara este foarte posibil să fi auzit de mulţimea de proiecte verzi din zonă. O instalaţie de preparare a apei calde menajere care foloseşte energia solară pentru Colegiul National Sportiv Cetate, montarea de panouri solare pe anumite clădiri pentru înlocuirea vechilor sisteme de încălzire pentru cei care nu au deja centrală de apartament sau iluminatul public solar de la Geoagiu, sunt numai câteva proiecte care fac din Hunedoara o zonă verde. Şi voi puteţi avea toate acestea achiziţionând panouri solare fotovoltaice, a eoliene şi centrale pe peleţi.

Încălzire optimă cu centralele pe peleţi

Dacă vă gândiţi să schimbaţi modul în care vă încălziţi locuinţa una dintre opţiunile optime ce oferă multiple avantaje sunt centralele pe peleţi. Centrala pe peleţi este una foarte utilă şi practică. Aceasta oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a alege ei combustibilul cel mai convenabil, ea funcţionând la fel de bine pe lemne sau pe peleţi, adică deşeuri lemnoase. Cel din urmă combustibil este avantajos pentru că este mai ieftin decât altele, ocupă spaţiu mai puţin şi este foarte eficient. O astfel de centrală elimină din cheltuielile dumneavoastră factura uriaşă la gaz metan. Ele pot reprezenta soluţia salvatoare pentru zonele în care locuinţele nu sunt branşate la gaz.

Apă caldă menajeră cu ajutorul energiei solare – panouri plane nepresurizate

Panouri solare nepresurizate plane Sellena

Panouri solare nepresurizate plane Sellena

Pentru o sursă de apă caldă la fel de profitabilă puteţi apela la panourile solare plane nepresurizate de tip Sellena. Acestea au aceleaşi avantaje precum centrala pe peleţi, adică sunt ecologice, practice, uşor de întreţinut, însă are două avantaje în plus. În primul rând sunt mai ieftine datorită faptului că apa ajunge la robinet prin cădere. De asemenea, panourile nepresurizate au avantajul că utilizatorii nu trebuie să le procure combustibilul, acesta fiind unul inepuizabil: soarele.

Energie electrică ecologică cu panourile fotovoltaice monocristaline şi generatoarele eoliene

Panouri cu celule monocristaline

Panouri cu celule monocristaline

Dacă doriţi să va ecologizaţi partea electrică, dar şi să reduceţi facturile la curent, puteţi apela la panourile fotovoltaice cu celule monocristaline. Acestea sunt utile mai ales în situaţiile în care deţineţi o afacere sau o locuinţă ce necesită iluminat exterior. În funcţie de cantitatea de energie dorită, acestea se pot monta în paralel sau în serie şi pot oferi o lumină satisfăcătoare în tandem cu o baterie, regulator şi LED-uri.

Generatoare electrice eoliene

Generatoare electrice eoliene

Pentru ca excursia voastră să fie perfectă, fie că e vorba de o cabană, de o casă de vacanţă, de o casă la ţară sau de o rulotă, trebuie să achiziţionaţi generatoare eoliene. Generatoarele eoliene ajută la iluminatul exterior şi interior fără să aibă nevoie de nici un alt fel de combustibil decât vântul. Pe lângă iluminat, generatorul eolian mai poate fi utilizat şi la TV, încărcarea bateriilor sau alte aplicaţii.

Instalaţii din aceeaşi gamă, dar nu numai găsiţi pe esolar.ro, iar montajul îl fac cei de la solar-service.ro

Share.

Lasa un raspuns