Lampa de iluminat cu LED-uri, durabilitate şi eficienţă

0

Iluminatul este un element important atât în uzul privat, cât şi pentru firme sau oraşe. Lampa de iluminat cu LED-uri este o variantă excelentă pentru orice tip de consumator. În funcţie de model, unele lămpi sunt potrivite doar pentru grădina proprie, în timp ce altele pot face faţă cu succes la ilumnatul spaţiilor mai mari, aşa cum sunt aleile, parcările, locurile de joacă.

Lampa de iluminat cu LED-uri, o alternativă excelentă

Lampa de iluminat cu LED-uri pe stâlp galvanizat

Lampa de iluminat cu LED-uri pe stâlp galvanizat

O lampă cu 10 LED-uri realizată pentru a fi alimentată cu o tensiune de 12V este perfectă pentru iluminatul stradal. Aceasta are o arie mare de acoperire şi poate lumina cu succes o alee, o parcare sau un spaţiu de joacă.

Lămpile cu LED-uri sunt recunoscute şi apreciate pentru durabilitatea lor, dar şi pentru eficienţă. Astfel, un singur LED are puterea de 3W, deci lampa are o putere totală de 30W. Alimentarea se face direct de la reţeaua naţională de electricitate, însă avantajul este economia făcută cu aceste lămpi care au nevoie de o tensiune de alimentare de 12V.

Lampa de iluminat cu LED-uri + stâlp pentru iluminat galvanizat =  un oraş modern

Stâlpii galvanizaţi au avantajul că prezintă un înveliş de metal suplimentar, care previne coroziunea. În acest fel durabilitatea stâlpului este mai mare decât a stâlpilor tradiţionali. Un astfel de stâlp galvanizat de 5 metri poate fi realizat din două, trei sau patru tronsoane de diferite dimensiuni sudate, care îndeplinesc cu brio standardele DIN EN 18800 si DIN EN 1461. Prin uşa de 85x400mm se pot face conexiunile electrice, pentru ca lampa să fie conectată la reţeaua naţională de electricitate şi să poată funcţiona.

Montarea pe stâlpii de 5 metri a unei lămpi de iluminat cu 10 LED-uri este o combinaţie perfectă pentru un oraş iluminat corespunzător. Lampa oferă o lumina de 30W în total, fiind perfectă pentru folosirea în aer liber. Ba mai mult, datorită durabilităţii sale, aceasta poate fi amplasată direct pe suprafeţele normal inflamabile.

O asemenea lampa de iluminat cu LED-uri, 10 la număr, 12v30W montată pe un stâlp de iluminat stradal de 5 metri are o greutate de 1,6 kg şi atinge clasa de protecţie electrică III. Cu un grad de rezistenţă la apă şi praf de IP66, lampa de iluminat cu LED-uri este perfectă pentru a face faţă la condiţii aspre de vreme.

Descriere generala a stâlpilor cu lampa de iluminat cu LED-uri LED-5M

Stâlpul galvanizat pentru iluminat are o înălțime de 5 metri și este echipat cu o lampă de iluminat pe LED-uri. Lampa de iluminat cu LED-uri a fost realizată pentru a fi alimentată cu o tensiune de 12V. Stâlpul nu este echipat cu un sistem solar, astfel încât alimentarea cu energie electrica se face din rețeaua națională.

Astfel de stâlpi cu lampa de iluminat cu LED-uri LED-5M se folosesc foarte des pentru iluminatul aleilor din parcuri, a locurilor de joacă sau a parcărilor. Compomentele stâlpilor cu lampa de iluminat cu LED-uri sunt produse în Europa.

Stâlpul pentu iluminat stradal este realizat din două, trei sau patru tronsoane de diferite dimensuni sudate respectând standardele DIN EN 18800 și DIN EN 1461. De asemenea, are și o ușa de 85×400 mm, ideală pentru conexiuni electrice.

Mai multe detalii despre aceşti stâlpi cu lampa de iluminat cu LED-uri şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns