Lămpi solare cu LED-uri, pentru un iluminat solar modern și eficient

0

Tehnologiile verzi nu mai reprezintă o noutate pentru nimeni, dimpotrivă! Ele au o istorie mai vastă decât am putea crede. E valabil și pentru iluminatul solar, tehnologie care a început să fie tot mai populară și mai folosită în ultimele decenii.

Omenirea a știut să valorifice, încă din cele mai vechi timpuri, puterea de la soare, ea intuind, de asemenea, beneficiile enorme care pot fi obținute prin utilizarea energiei solare. Cantitatea de lumină solară care atinge pământul zi de zi este suficientă pentru a asigura energie solară întregii lumi. Cum am putea să nu profităm de o asemenea resursă bogată?

Iluminatul solar, o resursă prețuită de secole

Lampi solare cu LED-uri 12V preț

Lămpi solare cu LED-uri 12V iluminat solar Idella SunShine X10 12V30W

Iluminatul solar are o istorie lungă, care poate fi urmărită încă din secolul 1 AD. Băile romane din această perioadă au avut ferestre mari, orientate spre sud, și au fost folosite pentru a lăsa lumina și căldura emanate de soare să pătrundă în încăperi. Prin secolul al VI-lea d.Hr., clădirile publice și casele utilizau deja iluminatul solar.

Anul 1767 a fost, însă, foarte important pentru industria solară, marcând primul colector solar creat de om, și anume de către elvețianul Horace de Saussure. În 1908, colectoarele solare cu bobine de cupru au fost create de William J. Bailley de la Carnegie Steel Company.

Colectorul solar inventat de acesta are un design asemănător celui utilizat în fabricarea colectoarelor solare moderne. Astăzi, iluminatul solar este foarte utilizat la iluminatul stradal, clădirile comerciale și rezidențiale din întreaga lume.

Energia solară este folosită și prețuită în întreaga lume

Iluminatul solar modern este utilizat pentru aceleași scopuri ca și iluminatul electric. Unele case și clădiri folosesc doar energie solară, în timp ce alții utilizează această alternativă pentru a avea o resursă suplimentară de energie sau ca sursă de iluminat complementară.

Fie că vă gândiți să folosiți energia solară pentru a vă ilumina locuința în totalitate sau pentru a ilumina grădina, trebuie să știți că iluminatul solar modern are multe beneficii pentru consumatori și pentru mediu.

Energia solară este o resursă regenerabilă. Atâta timp cât soarele este pe cer, iluminatul solar va fi disponibil pentru toată lumea. Energia solară este, de asemenea, non-poluantă și necesită puțină întreținere. Prin utilizarea iluminatului solar modern, consumatorii pot economisi sume importante de bani, resurse care le-ar plăti în mod normal pentru iluminatul electric convențional.

Lămpi solare cu LED-uri 12V pentru iluminatul solar

Lămpi solare cu LED-uri 12V iluminat solar Idella SunShine. Aceste lămpi solare cu LED-uri pentru iluminat stradal cu 10 LED-uri au fost realizate pentru a fi alimentate cu o tensiune de 12V, eventual dintr-un sistem de panouri fotovoltaice sau dintr-o turbină eoliană mică, rezidențială. Aceste lămpi solare cu LED-uri de 12V se pot lega direct la bateriile sau acumulatorii solari fără a mai fi nevoie de un invertor.

Descriere lămpi solare cu LED-uri 12V iluminat solar Idella SunShine X10 12V30W

Aceste lămpi solare cu LED-uri pentru iluminat stradal cu au fost realizate pentru a fi alimentate cu o tensiune de 12V, eventual dintr-un sistem de panouri fotovoltaice sau dintr-o turbină eoliană mică, rezidențială. Aceste lămpi solare cu LED-uri de 12V se pot lega direct la bateriile sau acumulatorii solari fără a mai fi nevoie de un invertor.

Mai multe informații despre aceste lămpi solare cu LED-uri 12V Idella SunShine x10 12V30W, dar și despre lămpi cu leduri 12V pentru iluminatul solar găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns