O lampă cu leduri pentru casă este de ajutor pentru o curte iluminată eficient

1

Fie că vorbim despre o casă mică sau despre una mai mare, este necesar ca aceasta să fie iluminată corespunzător în timpul nopţii. O curte iluminată este necesară în fiecare noapte, pentru a ne putea desfăşura unele activităţi sau pentru a crea un sistem de pază inteligent.

Alege o lampă cu leduri pentru casa ta, iar nopţile vor deveni luminoase şi sigure!

Lampă cu leduri pentru iluminatul solar preț

Lampă cu leduri pentru iluminatul solar X6 Idella Sunshine 12v15W

Este foarte important să alegem cu grijă sistemul de iluminat preferat pentru curtea noastră. Calitatea trebuie să fie un criteriu de top, alături de durabilitate, eficienţă şi costurile necesare întreţinerii.

O lampă cu leduri pentru casă, aşa cum este Idella Sunshine 12v15W, vă ajută la iluminatul econom al curţii. Veţi beneficia un iluminat eficient şi durabil, căci lampa este foarte rezistentă în timp.

Dacă sistemul de iluminat cu lămpi cu leduri este alimentat de la panouri solare fotovoltaice, veţi beneficia de o soluţie nepoluantă pentru varianta clasică de iluminat. Nu veţi mai avea nevoie de energia electrică obţinută de la centrale obişnuite, ci doar de energia solară nepoluantă şi inepuizabilă. Natura nu va fi afectată în acest fel, aşa că nu trebuie să faceţi compromisuri privind confortul propriu pentru a nu afecta mediu înconjurător.

Deoarece o lampă cu leduri foloseşte energia soarelui drept materie primă, veţi înceta să mai plătiţi facturi costisitare lună de lună la energia electrică. Razele soarelui sunt gratuite şi inepuizabile, aşa că singura cheltuială pe care o veţi face este cea pentru achiziţionarea sistemului, care este extrem de mică în comparaţie cu rezultatele obţinute. După acest pas, nu veţi mai fi nevoiţi să cheltuiţi nici măcar un bănuţ în plus, ci veţi beneficia mereu de iluminat gratuit.

Puteţi organiza în curtea sau grădina proprie diverse întâlniri cu prietenii, lămpile asigurându-vă necesarul de lumină optim

Acestă lampă cu leduri are un grad ridicat de protecţie la apă şi praf, fiind foarte rezistentă în timp. Lampa cu 6 leduri şi putere de 15W se încadrează în clasa III de protecţie electrică, calitatea şi eficienţa sa recomandând-o atât pentru curtea casei, cât şi pentru iluminatul public sau cel al unei firme. Fabricată în Europa, pentru o asemenea lampă cu leduri beneficiaţi de o garanţie la cumpărare de 2 ani.

Durata de viaţă lungă a lămpii cu leduri o face pe aceasta să fie o alegere înţeleaptă pentru casa noastră. Veţi beneficia cu ajutorul ei de un iluminat econom, eficient şi de durată, investiţia fiind una de viitor. Dacă puneţi preţ pe design-ul lămpii, puteţi alege opta pentru o altă culoare a carcasei decât griul care vă este pus la dispoziţie.

Aşadar, nu ezitaţi să investiţi pentru curtea proprie într-o lampă cu leduri solară. Cheltuiala va fi amortizată rapid şi veţi avea un mod de iluminat nepoluant, eficient, durabil, făcând în acelaşi timp economie pentru familia voastră.

Descriere generală lampă cu leduri pentru iluminat econom solar X6 Idella Sunshine 12v15W

Iluminatul solar a devenit o alternativă a iluminatului clasic demnă de luat în seamă datorită beneficiilor oferite, atât ulilizatorilor rezidențiali, cât și utilizatorilor mari (primării, instituții, firme mari etc.). Ce oferă iluminatul solar cu lampă cu leduri? În primul rând oferă alternativa mai puțin costisitoare, acest lucru simțindu-se când factura la energie electrică va scădea considerabil și în al doilea rând oferă soluția non-poluantă, prietenoasă cu mediu, dacă sistemul de iluminat cu lămpi cu leduri este alimentat de la panouri solare fotovoltaice.

Această lampă cu leduri Idella Sunshine X6 12v15W este potrivită pentru integrarea într-un sistem de iluminat solar, aceasta fiind potrivită pentru folosirea în aer liber, spre exemplu pentru iluminatul public, iluminatul parcărilor, dar și al grădinilor ori parcurilor pentru copii. Are un grad ridicat de protecție la apă și praf și se încadrează în clasa III de protecție electrică. Lampa pentru iluminat solar Idella Sunshine are 6 leduri și o putere totală de 15W.

Mai multe informații despre această lampă cu leduri Idella Sunshine X6 12v15W găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Lămpi cu led pentru iluminat fără poluare | eSolar.ro

Lasa un raspuns