Panourile solare – salvarea oamenilor întreprinzători

3

Din ce în ce mai multă lume devine interesată de energia verde, adică de sursele de energie regenerabile și nepoluante. În ultimul timp, energia solară a devenit una dintre sursele cele mai exploatate, iar panourile solare s-au transformat într-o invenţie folosită din ce în ce mai mult în toate statele lumii, indiferent de nivelul de dezvoltare al acestora. Ba mai mult, energia solară începe treptat, treptat să joace un rol important în acoperirea nevoilor globale și, de ce nu, în viața fiecăruia dintre noi.

Panourile solare sunt folosite pentru a  capta energia solară, căldura termică, respectiv lumina din razele soarelui pentru ca apoi să aibă loc procesul de transformare în căldură sau curent electric.

Unul dintre cele mai des întâlnite scopuri pentru care energia solară este captată și folosită o reprezintă încălzirea apei menajere.

Care sunt avantajele panourilor solare?

În primul rând sunt ușor de instalat. Au durată mare de viață, se pot întrebuința pe o perioadă mare de timp și nu necesită costuri suplimentare pentru a fi întreținute. Să nu uităm un lucru important, „combustibilul” cu care funcționează, este gratis și inepuizabil!

Aveți nevoie de o soluție pentru a mai diminua din cheltuieli? Vreți să contribuiți la ecologizarea naturii?

Nu mai stați pe gânduri și achiziționați panouri solare plane cu boilere solare mici cu o capacitate cuprinsă între 150-500 litri.

Panourile solare plane se remarcă printr-o suprafață plană de absorbție. Razele soarelui pătrund prin panoul de sticlă solară specială, iar căldura se absoarbe în sistem. Avantajul acestor panouri solare plane față de panourile solare cu tuburi vidate este prețul mai scăzut.

Dacă aveți dubii, și nu știți ce să alegeți, pachetul de panouri solare ISMO 10×1 – 500.2BSH poate fi soluția salvatoare!

Ce conține acest pachet cu panouri solare?

Pachet panouri solare ISMO 10x1 500.2 BSH

Pachet panouri solare ISMO 10×1 500.2 BSH

Pachetul conține 10 panouri solare plane Idella Smarty One, fabricate în Germania, 40 de suporți de prindere a panourilor solare pentru acoperiș înclinat din țiglă, 9 seturi de conectare a panourilor solare, 1 boiler termoelectric cu 2 serpentine de 500 litri, 1 stație solară germană Idroline cu grup de pompare complet echipat, 1 controler Idesol cu 2 senzori PT 1000, 2 bidoane glycol de 10 kg concentrat la -50 de grade și un vas de expansiune solar de 25 litri. Având în vedere că țara producătoare este Germania, calitatea și superioritatea produsului nu pot fi contestate. Boilerul are o garanție de 2 ani iar panourile solare de 5 ani. Prețul pachetului ajunge la suma de 4,795 de euro (preț cu TVA inclus) iar despre achiziție nu se poate spune decât faptul că este o investiție pe termen lung.

Dacă doriți o altă alternativă mai ieftină, atunci setul de panouri ISMO  3×1 – 200.1BS vă poate fi de ajutor.

Pe lângă cele 3 panouri solare plane Idella Smarty One fabricate în Germania, vă mai sunt oferiți 12 suporți de prindere a panourilor solare pentru acoperiș înclinat din țiglă, 2 seturi de conectare a panourilor solare, 1 boiler solar cu o serpentină de 200 litri, 1 stație solară germană Idroline cu grup de pompare complet echipat, 1 Controler Idesol cu 2 senzori PT 1000, 1 bidon glycol de 10 kg concentrat la -50 de grade și un vas de expansiune solar de 18 litri.

Garanția boilerului este de 2 ani, iar a panourilor solare de 5 ani, garanție care are aceeași valoare și care se aplică pentru toate produsele din această gamă variată.

Dacă totuși nu sunteți destul de convinși sau dacă doriți să vizualizați gama largă de produse care vă este pusă la dispoziție, atunci puteți să aruncați o privire la panourile solare cu boilere mici.

Un panou solar poate produce doar într-o singură zi  până la 1,35 kWh/metru pătrat. Deși ni se poate părea puțin, trebuie să ținem cont de faptul că aceste panouri solare au revoluționat tehnologia și reprezintă energia viitorului.

Dacă respecți natura, dacă vrei să renunți la a mai polua tot ce te înconjoară, dacă vrei să mai reduci din cheltuieli, panourile solare sunt soluția cea mai inteligentă!

Mai multe informații despre produse găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns