Pornind de la panouri solare 250 W construiești un sistem fotovoltaic rezidențial durabil

0

Sistemele solare fotovoltaice sunt un element care pot transforma o gospodărie într-una economă, echipată inteligent. Deși investiția într-o asemenea instalație solară poate părea mai mare la început, cu timpul banii vor fi recuperați, iar lună de lună se vor face economii în locuință. Facturile mari la energia electrică se vor diminua cu un sistem solar rezidențial.

Care sunt componentele unui sistem solar fotovoltaic?

Panouri solare fotovoltaice 250 W

Panouri solare fotovoltaice 250 W

Cel mai simplu sistem solar fotovoltaic, cel de tip on-grid, cuprinde panouri solare și invertor. Un sistem solar off-grid, independent, conține și acumulatori solari și regulatori de încărcare. Diferența, după cum se poate observa, constă în absența și, respectiv, prezenta acumulatorilor. Un kit on-grid trimite energia suplimentară în rețea, pentru a fi folosită de către alți consumatori, în timp ce în cazul sistemului off-grid energia suplimentară este păstrată în bateriile solare și folosită în momentele de maximă nevoie.

În viitor se preconizează că proprietarii de sisteme solare fotovoltaice on-grid care aduc în rețea electricitate vor fi recompensați pentru serviciul adus.

Cu panouri solare 250 W putem construi un sistem solar fotovoltaic solid

Panourile solare fotovoltaice policristaline sunt foarte populare pe piață, pentru că au un raport calitate-preț foarte bun. Ele sunt accesibile pentru orice buzunar, dar totuși nu fac rabat de la calitate sau durabilitate. Panourile monocristaline pot fi considerate puțin mai bune decât cele policristaline, pentru ca au un randament mai mic.

După ce alegem panourile solare potrivite bugetului și pretențiilor noastre, ne putem orienta către celelalte componente. Nu trebuie să uităm că o asemenea investiție se face poate o singură dată în viață, deci e important să optăm încă de la început pentru elemente de calitate, cu trai lung, pentru a nu cheltui ulterior bani pe reparații sau înlocuiri care puteau fi evitate încă de la început.

Profită de eficiența și durabilitatea acestor panouri solare 250 W

Aceste panouri solare 250 W fac parte din gama premium, avand o eficiență mare, de 15,06%. Astfel, indiferent de sistemul pentru care ”muncesc”, aceste panouri solare aduc un plus de valoare.

Panourile solare IPPP-250 W au un randament garantat vreme de 25 de ani și au o eficiență mare chiar dacă sunt montate pe acoperiș sau pe sol. Pentru sistemele solare rezidențiale, aceste panouri solare sunt fără îndoială o alegere inteligentă.

Scurtă descriere pentru panourile solare electrice IPPP-250W

Panourile solare electrice Idella Power Poly Premium din gama premium de 250W au o eficientă de 15.06% ceea ce determină că orice sistem on-grid sau off-grid să beneficieze de un plus de valoare. Mai mult de atât, au un randament garantat timp de 25 de ani. Indiferent dacă sunt amplasate pe acoperiş sau pe sol pot genera suficientă energie atât pentru consum propriu, cât şi dacă sunt cablate la reţeaua naţională de electricitate. Sunt panouri ideale pentru sisteme fotovoltaice rezidenţiale.

Mai multe detalii despre aceste panouri solare electrice IPPP-250W, dar și despre tehnologii solare fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns