Protejează natura folosind un kit solar hibrid cu eoliene nepoluant

1
Kit solar hibrid cu eoliene trifazat 15KW preț

Kit solar hibrid cu eoliene trifazat 15KW-Hi-QTT

Din fericire, tot mai multe persoane se orientează către sistemele nepoluante de producere a energiei electrice. Această preferinţă se datorează eficienţei mari a sistemelor fotovoltaice, a durabilităţii lor şi a faptului că nu afectează mediul înconjurător.

Electricitatea obţinută din centralele tradiţionale, un pericol sau nu pentru natură?

Dacă sunteţi conectaţi la o reţea normală de electricitate, atunci trebuie să ştiţi că această provine dintr-o centrală care foloseşte pe post de materie primă cărbuni, petrol etc. Prin arderea acestor resurse rezultă energia electrică de care suntem dependenţi.

Cu toate că termocentralele din zilele noastre folosesc tehnologii performante de purificare a deşeurilor rezultate, o mică parte din aceste substanţe tot se vor elibera în aer. Asta înseamnă că, fiecare oră de energie electrică din reţea de care beneficiem poluează mediul înconjurător.

Un kit solar hibrid cu eoliene, eficienţă pentru noi şi protecţie pentru natură

Sistemele fotovoltaice au supremul avantaj de a nu afecta în niciun fel natura, deoarece nu produc nicio substanţă periculoasă pentru mediu. Tehnologia solară fotovoltaică este nepoluantă şi eficientă. Acest lucru se datorează conceptului modern, întrucât panourile solare captează şi transformă energia solară primită. Având în vedere faptul că energia soarelui este gratuită, regenerabilă şi „curată”, energia electrică obţinută în sistemele fotovoltaice este şi ea una „verde”, prietenoasă cu mediul.

Profită de avantajele naturii cu un kit solar hibrid cu eoliene nepoluant

Nu este o surpriză faptul că un kit solar hibrid cu eoliene este preferat de mulţi cumpărători. Acesta prezintă atât panouri solare, dar şi eoliană, astfel că beneficiaţi de o eficienţă dublă faţă de un sistem fotovoltaic solar clasic.

Un kit solar hibrid cu eoliene nepoluant trifazat 15KW-Hi-QTT oferă necesarul de electricitate chiar şi pentru o locuinţă mare pe cont propriu. De exemplu, panourile solare electrice Idella Power Poly Premium din gama de 250 W au o eficienţă de 15,05% şi produc 40 kWh media anuală zilnică anuală, iar eolienele produc 1,8 kWh dacă vântul bate cu 11 m/s. Ba mai mult, acumulatorii pot stoca 39 kWh pentru momentele în care va fi nevoie.

Având în vedere avantajele acestui kit solar hibrid cu eoliene nepoluant, puteţi lua în considerare o asemenea investiţie de viitor.

Descriere kit solar hibrid cu eoliene trifazat 15 kW

Acest kit solar hibrid cu eoliene trifazat 15 kW îmbină tehnologia solară fotovoltaică prin obținerea de enegie electrică cu ajutorul panourilor fotovoltaice electrice și turbinele eoliene, care produc energie cu ajutorul vântului. Acest kit solar hibrid cu eoliene trifazat 15 kW oferă aprovizionare electrică stabilă, în ciuda condițiilor meteorologice. Avantajul kitului solar hibrid este ca panourile fotovoltaice funcționează în paralel cu eolianele, iar energia electrică neconsumată este stocată în acumulatorii solari ai kitului. Acest kit solar hibrid cu eoliene trifazat este unul durabil și eficient, investiția inițială amortizandu-se într-un timp scurt.

Kitul solar hibrid cu eoliene trifazat 15 kW are în componența sa următoarele: trei turbine eoliene Idella Flyboy 600 W, 48 panouri fotovoltaice electrice policristaline 250 W, trei invertoare de kituri hibride Quattro Victron 48V 5000W, 12 acumulatori solari Trojan 12V 205Ah J185P și trei controlere de încărcare MPPT 150V-70A.

Eolienele produc 1,8 kWh în cazul în care va bate vântul cu 11 m/s, panourile solare fotovoltaice produc 40 kWh media zilnica anuală, iar acumulatorii pot stoca 30 kWh. Acest kit solar hibrid cu eoliene trifazat este ideal pentru casele cu conectare la rețea.

Mai multe informații despre kiturile hibride fotovoltaice și eoliene găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Kit solar termic, energie la prețuri ieftine | eSolar.ro

Lasa un raspuns