Sfaturi utile pentru protejarea unor baterii cu litiu pentru sisteme solare fotovoltaice 24V-5000Ah

0

Scurgerea unor baterii cu litiu pentru sisteme solare fotovoltaice 24V-5000Ah este o problemă de care orice proprietar vrea să se ferească. Bateriile cu litiu sunt durabile în timp, însă au nevoie de o îngrijire adecvată, ce nu este însă costisitoare.

Acordă atenție magazinului de unde cumperi baterii cu litiu pentru sisteme solare fotovoltaice 24V-5000Ah!

Baterii cu litiu pentru sisteme solare fotovoltaice 24V-5000Ah preț

Baterii cu litiu pentru sisteme solare fotovoltaice 24V-5000Ah

Ce nu se știe despre aceste baterii cu litiu pentru sisteme solare fotovoltaice 24V-5000Ah este că bateria începe să se degradeze încă din primul minut de la fabricare, deci este foarte important să cumpărăm acumulatorul dintr-un magazin sigur, ce garantează pentru calitatea produselor sale. Verificați mereu ca data fabricării unor baterii cu litiu pentru sisteme solare fotovoltaice 24V-5000Ah să nu fie una foarte îndepărtată de momentul prezent. Tocmai de aceea nu este indicat să cumpărați baterii de rezervă; abia când bateria actuală nu mai este funcțională trebuie cumpărată una nouă.

Nu lăsați aceste baterii cu litiu pentru sisteme solare fotovoltaice 24V-5000Ahsă se descarce complet!

Gama de baterii cu litiu pentru sisteme solare fotovoltaice 24V-5000Ah, ca multe alte baterii solare, nu trebuie descărcată total, ci parțial. Asta pentru că aceste baterii cu litiu pentru sisteme solare fotovoltaice 24V-5000Ah nu au o memorie de încărcare și nu necesită cicluri de descărcare completă. Și mai important decât atât este să nu lăsați bateria descărcată să stea astfel foarte multă vreme.

Temperatura în care stau aceste baterii cu litiu pentru sisteme solare fotovoltaice 24V-5000Ah le poate prelungi durata vieții

O gamă de baterii cu litiu pentru sisteme solare fotovoltaice 24V-5000Ah trebuie păstrată la temperatura cameri, între 20 și 25 de grade C. Trecerile bruște de la cald la rece sau invers pot afecta bateria solară.

Depozitarea unor baterii cu litiu pentru sisteme solare fotovoltaice 24V-5000Ah ce nu mai sunt folosite se face în loc răcoros

Pentru a depozita baterii cu litiu pentru sisteme solare fotovoltaice 24V-5000Ah, este bine ca acestea să aibă un nivel de aproximativ 50% de încărcare. Depozitarea se poate face într-o cămară sau într-o magazie, la loc întunecat și răcoros.

Aceste baterii cu litiu pentru sisteme solare fotovoltaice 24V-5000Ah sunt indicate pentru stocarea energiei solare pentru perioade lungi de timp și pot rezista la multe cicluri de încărcare-descărcare.

Descrierea bateriilor eoliene şi solare Lithium MLI Ultra 24 Volţi-5000 Amperi MasterVolt pentru stocare de energie pe termen lung

Perfecte pentru aplicaţiile ciclice în sistemele hibride şi electrice, bateriile eoliene şi solare Lithium MLI Ultra 24 Volţi-5000 Amperi MasterVolt pentru stocare de energie pe termen lung suportă peste 2000 de cicluri de descărcare la 80 la sută şi oferă performanţe excelente în exploatare. Bateriile eoliene şi solare Lithium MLI Ultra 24 Volţi-5000 Amperi MasterVolt pentru stocare de energie pe termen lung au încorporate sisteme de management care compensează automat orice dezechilibru între celule, asigurând o funcţionare perfectă bateriilor. Cu o durata mare de viaţă şi o rată scăzută de autodescarcare, bateriile eoliene şi solare Lithium MLI Ultra 24 Volţi-5000 Amperi MasterVolt pentru stocare de energie pe termen lung sunt economice în spaţiu şi greutate, faţă de bateriile tradiţionale pe baza de plumb-acid, pot fi conectate atât în serie, cât şi în paralel.

Mai multe detalii despre baterii eoliene şi solare Lithium MLI Ultra 24 Volţi-5000 Amperi MasterVolt pentru stocare de energie pe termen lung, dar și despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns