Un invertor solar trifazat, asul din mânecă pentru o instalaţie fotovoltaică cu randament mare

0

Un sistem fotovoltaic pentru obţinerea energiei electrice este o alegere excelentă şi tot mai multe persoane aleg să facă această investiţie.

Folosind lumina gratuită a soarelui, sistemul fotovoltaic ulitizează panourile solare instalate pe acoperişul locuinţei sau pe sol pentru a capta şi transforma razele soarelui în energie nepoluantă. Astfel, putem obţine un plus de energie pentru casa noastră şi putem face economii importante, deoarece suma de plată pentru facturile lunare la electricitate va scădea considerabil.

Invertor solar trifazat pentru un sistem electric desăvârşit

Senzor de invertor solar trifazat Kostal PIKO 8.3 preț

Senzor de invertor solar trifazat Kostal PIKO 8.3

Totuşi, panourile fotovoltaice nu sunt suficiente pentru a avea energie electrică în gospodărie. Avem nevoie şi de un invertor solar trifazat pentru ca instalaţia noastră solară să poată funcţiona propice.

Invertorul are un rol foarte important, introducând energia electrică produsă de panourile fotovoltaice direct în reţeaua electrică. Aşadar, fără un invertor solar trifazat nu putem să utilizăm energia electrică preparată de panourile solare.

Un invertor solar trifazat Kostal PIKO 8.3 are o alimentare trifazică, după cum îi spune şi numele. Acest produs este capabil să facă fără transformator conversia energiei electrice produse de panourile solare, extinzând gama de curent de intrare.

Caracteristici invertor solar trifazat Kostal PIKO 8.3

Cu siguranţă putem afirma că de randamentul instalaţiei noastre fotovoltaice depinde şi calitatea invertorului, care trebuie să fie unul durabil şi eficient. Acest invertor solar trifazat Kostal PIKO este dotat cu senzor PIKO, modem analog sau GSM şi comunicator date, accesorii care îi îmbunătăţesc activitatea şi îl fac să fie o alegere excelentă dacă doriţi un invertor cu eficienţă maximă.

Senzorul PIKO al invertorului solar poate măsura radiaţia, temperatura mediului ambiant şi temperatura de modul, pentru a putea avea garanţia în orice moment că sistemul fotovoltaic funcţionează dând un randament optim.

Având un număr de 3 faze de alimentare, acest invertor solar trifazat îndeplineşte standarde importante de eficienţă, având o eficacitate maximă de 97%.

Dispunând de funcţia Arch detection, acest invertor solar trifazat Kostol PIKO este un produs modern şi uşor de folosit chiar şi de către cele mai neîndemânatice persoane. Este imposibil să nu îl puteţi manevra cu uşurinţă, în special când afişajul grafic controler cu cele 3 butoane este la îndemână şi vă facilitează utilizarea.

Descriere generală invertor solar trifazat pentru instalații solare Kostal PIKO 8.3

Invertorul trifazat pentru instalații solare Kostal PIKO 8.3 este un invertor trifazic care dispune de diferite interfețe de comunicare și conversie fără transformator. Pentru a beneficia de toate facilitățile, acest invertor solar pentru instalații fotovoltaice poate fi achiziționat împreună cu urmatoarele accesorii: senzor PIKO, modem analog sau GSM și comunicator date.

Daca îți dorești să beneficiezi de tehnologia solară fotovoltaică, asigură-te ca vei alege întotdeauna cel mai bun produs. O alegere perfectă este invertorul trifazat pentru instalații solare Kostal PIKO 8.3. Dacă utilizați invertorul trifazat pentru instalații solare Kostal PIKO atunci veți avea garanția că folosiți un produs calitativ și astfel puteți obține energie în mod independent, menținând în același timp un mediu curat și pentru generațiile ce vor urma.

Invertorul trifazat Kostal PIKO 8.3 face parte dintr-o generație de invertoare solare orientate spre viitor. Invertorul pentru instalații solare fotovoltaice Kostal PIKO îmbină tehnologia avansată cu finețea tehnică și un design futurist.

Mai multe detalii despre acest invertor solar trifazat, dar și despre alte invertoare pentru panouri fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns