Unde folosim invertoare 3kw sinus pur?

0

Un sistem fotovoltaic simplu, de tip on-grid, este format din panouri solare și invertor. Panourile solare captează și convertesc energia soarelui, în timp ce invertorul o introduce în rețea. Un invertor face trecerea de la curent electric continuu la curent electric alternativ. Folosind invertoare 3kw sinus pur avem eficență și durabilitate mari, într-un design compact. Cu o fiabilitate mare, invertoarele 3kw sinus pur sunt potrivite în multiple domenii de activitate.

Invertoarele 3kw sinus pur sunt potrivite pentru serviciile profesionale

Invertoare 3kw sinus pur preț

Invertoare 3kw sinus pur pentru celule fotovoltaice Victron

Aceste invertoare 3kw sinus pur au o eficiență ridicată și se pretează ușor pentru sistemele solare fotovoltaice ale unor firme, hale de producție etc. Datorită valorificării tehnologiei de înaltă calitate SinuxMAX, datorită căreia pornirea se face de la sarcină maximă. Tehnologia tradițională nu oferă această facilitate, însă datorită acestui beneficiu, cu invertoare 3kw sinus pur se poate furniza energia necesară și pentru aplicații pretențioase, așa cum sunt calculatoarele sau chiar sculele electrice de energie redusă.

Cu invertoare 3kw sinus pur se obține energie ecologică pentru consumatorii ce nu vor să facă niciun compromis

Cu invertoare 3kw sinus pur se asigură introducerea energiei verzi în rețea în multiple medii și se pretează chiar și pentru uzul rezidențial. O locuință echipată cu un kit solar fotovoltaic poate deveni independentă, iar beneficiile materiale se văd la fiecare final de lună. Sistemele solare fotovoltaice sunt metode ecologie de obținere a curentului electric. Folosind în sistem un invertor 3kw sinus pur se asigură introducerea sigură și facilă a curentului în rețea. De acolo poate fi întrebuințat pentru diferitele aplicații. Dacă nu este nevoie de energia produsă de panourile solare, aceasta poate fi înmagazinată cu ajutorul acumulatorilor solari.

Eficiență mare pentru sistemul fotovoltaic folosind invertoare 3kw sinus pur

Investind în invertoare 3kw sinus pur nu mai este nevoie de niciun compromis, fie că vorbim despre eficiență sau despre domeniul financiar. Cu un raport calitate-preț excelent, invertoarele 3kw sinus pur au o eficiență de 94%. Se recomandă pentru modelele de invertoare folosirea comutatorului de transfer automat Filax. Acesta presupune un timp mic, sub 20 de milisecunde, ceea ce înseamnă că nu se întrerupe funcționarea aparaturii electrice.

Descriere invertoare 3kw sinus pur Victron

În ceea ce priveşte tehnologie fotovoltaică solară, SinuxMAX reprezintă o tehnologie superioară, datorită căreia pornirea se face de la sarcina maximă. Din gama de invertoare pentru panouri fotovoltaice, gama de invertoare Pheonix se distinge prin faptul că acestea sunt dedicate serviciilor profesionale. Kiturile voltaice 24V sunt seturi de panouri fotovoltaice deja gândite şi concepute pentru dumneavoastră.

Mai multe detalii despre aceste invertoare pentru celule fotovoltaice Victron cu sinus pur 3kw, dar și despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns