3 motive să folosești un sistem monofazat eolian şi solar de 3 kW pentru agricultură

1

Pentru a putea face agricultură în mod eficient trebuie realizate investiții în echipamente performante care să livreze un nivel de performanță ridicat. De exemplu, pentru a putea beneficia de energie electrică, un sistem monofazat eolian şi solar de 3 kW pentru agricultură reprezintă soluția ideală și totodată o alternativă viabilă la racordarea la rețeaua națională de electricitate.

De asemenea, un astfel de sistem monofazat eolian şi solar de 3 kW pentru agricultură se bucură de performanțe ridicate și poate fi privit ca o investiție ale cărei rezultate se vor vedea, atât în prezent, cât și pe termen lung. Iată mai jos 3 motive pentru care un astfel de sistem merită folosit.

  1. Un sistem monofazat eolian şi solar de 3 kW pentru agricultură funcționează indiferent de condițiile meteorologice.
Sistem monofazat eolian şi solar de 3 kW pentru agricultură preț

Sistem monofazat eolian şi solar de 3 kW pentru agricultură

Chiar dacă în momentul actual clima este una capricioasă, un sistem monofazat eolian şi solar de 3 kW pentru agricultură prezintă marele avantaj că poate funcționa indiferent de condițiile meteorologice.

Mai exact, turbina eoliană alcătuită din două pale poate produce 3kWh, atunci când vâtul bate cu 12m/s. Pe de altă parte, în eventualitatea în care nu există nicio adiere de vânt, cele șase panouri solare fotovoltaice cu care acest sistem monofazat eolian şi solar de 3 kW pentru agricultură este prevăzut vor capta energia solară și o vor transforma în electricitate.

  1. Un sistem monofazat eolian şi solar de 3 kW pentru agricultură aduce profit.

La capitolul economic, un astfel de sistem monofazat eolian şi solar de 3 kW pentru agricultură își va pune amprenta încă din primele minute de funcționare. Datorită faptului că întreg sistemul se bazează pe energii inepuziabile, așa cum sunt energia solară, respectiv cea eoliană, costul de producție a electricității va fi zero.

În altă ordine de idei, facturile mari la electricitate vor fi de domeniul trecutului. În plus, un sistem monofazat eolian şi solar de 3 kW pentru agricultură este recomandat zonelor în care racordarea la rețeaua națională de electricitate este imposibilă sau ar implica o serie de costuri mult prea mari.

  1. Cu un sistem monofazat eolian şi solar de 3 kW pentru agricultură orice proprietar are independență

Astfel, fie că vă doriți o alternativă excelentă de producere a electricității, fie că locația unde este nevoie de energie electrică este situat într-o zonă nefavorabilă, un sistem monofazat eolian şi solar de 3 kW pentru agricultură reprezintă metoda ideală prin care se poate căpăta independența energetică.

Descrierea sistemului hibrid eolian și solar monofazat de 3kW pentru irigații în agricultura

Sistemul hibrid eolian și solar monofazat de 3kW pentru irigații în agricultură este potrivit pentru zonele cu vânt și însorite deopotrivă, fiind alcătuit atât dintr-o turbină eoliană, cât și din șase panouri fotovoltaice. Panourile fotovoltaice folosite la sistemul hibrid eolian și solar monofazat de 3kW pentru irigații în agricultura sunt de la Idella Power Poly Premium și au o eficientă de 15,06% ceea ce determină că orice kit solar off-grid să beneficieze de un plus de valoare. Împreună cu turbină eoliană Idella FlyBoy 48v3000W care va porni de la vânt de 0.8m/s, panourile fotovoltaice vor genera suficientă energie electrică pentru consum în sistemele de irigații pentru agricultura. Sistemul hibrid eolian și solar monofazat de 3kW pentru irigații în agricultura este compus și dintr-un invertor Victron Multiplus, din 12 baterii solare cu acid, un regulator de încărcare și dintr-o structură de montaj a panourilor fotovoltaice pe acoperiș înclinat.

Pentru mai multe detalii despre acest sistem hibrid eolian și monofazat de 3kW pentru irigații în agricultură, dar și despre alte kituri solare fotovoltaice și eoliene pentru irigații în agricultură, accesați esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Sisteme fotovoltaice la cheie 1kW putere instalată | eSolar.ro

Lasa un raspuns