5 avantaje ale unor baterii solare agm 12V-55Ah pentru panouri fotovoltaice

0

Când vorbim despre baterii solare agm 12V-55Ah pentru panouri fotovoltaice ne gândim la instalații solare ce produc într-un mod econom și ecologic energie. Cu ajutorul acumulatorilor, surplusul de energie este înmagazinat la loc sigur, până ce acesta este solicitat. Pentru a merita investiția în bateriile alese, este fundamental ca acestea să aibă o rezistență mare și o capacitate potrivită pentru nevoile noastre.

  1. Aceste baterii solare agm 12V-55Ah pentru panouri fotovoltaice au o capacitate mare de stocare a energiei.
Baterii solare agm 12V-55Ah panouri fotovoltaice preț

Baterii solare agm 12V-55Ah panouri fotovoltaice

O serie de baterii solare agm 12V-55Ah pentru panouri fotovoltaice este ideală pentru consumatorii mari, în cadrul kiturilor solar ce produc o cantitate însemnată de energie electrică.

  1. O gamă de baterii solare agm 12V-55Ah pentru panouri fotovoltaice este imună la șocuri sau vibrații.

Pe lângă capacitatea mare, un avantaj notabil al acestor baterii solare agm 12V-55Ah pentru panouri fotovoltaice este acela că sunt extrem de rezistente în caz de șocuri sau vibrații. Această rezistență se datorează electrolitului sub formă acidă din interior care este absorbit într-un material din fibre de sticlă. Astfel, bateria este durabilă, iar investiția este una în viitor.

  1. Folosite în gospodărie sau în afaceri, aceste baterii solare agm 12V-55Ah pentru panouri fotovoltaice ne ajută să nu risipim niciun strop de energie.

Cu baterii solare agm 12V-55Ah pentru panouri fotovoltaice se asigură necesarul de electricitate din orice moment al zilei, chiar dacă soarele nu strălucește pe cer. Niciun strop de energie nu se risipește, ci se păstrează atât cât este nevoie.

  1. Economie și amortizare rapidă a investiției cu baterii solare agm 12V-55Ah pentru panouri fotovoltaice.

În domeniul turistic sau în alte afaceri este esențial ca profitul să fie cât mai ridicat. Investiția într-un kit solar cu baterii solare agm 12V-55Ah pentru panouri fotovoltaice se amortizează în 2-3 ani, timp în care afacerea este independentă energetic.

  1. Utilitate în multiple domenii cu baterii solare agm 12V-55Ah pentru panouri fotovoltaice.

Aceste baterii solare agm 12V-55Ah pentru panouri fotovoltaice se folosesc în sisteme solare mari, mai ales cele montate la pensiuni, vile, hoteluri, ferme, dar și gospodării independente energetic. De altfel, datorită capacității mari, aceste baterii solare agm 12V-55Ah pentru panouri fotovoltaice se pot folosi chiar și pentru pornirea motoarelor bărcilor, rulotelor sau cele ale caravanelor.

Descrierea bateriilor mari 12 Volţi-270 Amperi MasterVolt cu tehnologie AGM baterii pentru instalaţii solare

Bateriile realizate după o tehnologie AGM sunt construite în diverse dimensiuni, rezistente la vibraţii şi şocuri, adică în cazul unor răsturnări nu prezintă scurgeri, datorită faptului că electrolitul sub formă acidă din interiorul lor este absorbit într-un material din fibre de sticlă. În plus, bateriile AGM sunt sigilate şi pot fi instalate în diverse poziţii, rezistă la temperature scăzute pentru că nu conţin elemente care să îngheţe şi suportă cicluri repetate de descărcare profundă. Bateriile mari 12 Volţi-270 Amperi MasterVolt cu tehnologie AGM baterii pentru instalaţii solare au o rezistenţă mare la vibraţii şi şocuri mecanice, o durata lungă de viaţă, sunt performanţe şi fiabile, suportând cele mai ridicate cerinţe. Bateriile mari 12 Volţi-270 Amperi MasterVolt cu tehnologie AGM baterii pentru instalaţii solare pot fi folosite cu succes şi la pornirea motoarelor bărcilor, rulotelor sau ale caravanelor.

Mai multe detalii despre aceste baterii mari 12 Volți-270 Amperi MasterVolt cu tehnologie AGM baterii pentru instalații solare, dar și despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns