Merită să investim în instalații cu centrale eoliene de 1500W pentru irigații în agricultură?

0

Deși pierde teren pe zi ce trece, agricultura este o importantă sursă de venit în România. Din păcate, în ultimii ani, sistemele de irigat s-au degradat în foarte mare măsur. Canalele de irigații nu mai sunt utilizabile, apa nu mai este adusă către zonele plantate, iar producțiile agricole au de suferit. O soluție bună pentru a uda plantații întregi sunt așa-numitele instalații cu centrale eoliene de 1500W pentru irigații în agricultură.

Pot ajuta aceste instalații cu centrale eoliene de 1500W pentru irigații în agricultură la mărirea profitului?

Instalații cu centrale eoliene de 1500W pentru irigații în agricultură preț

Instalații cu centrale eoliene de 1500W pentru irigații în agricultură

Fără apă orice producție este compromisă. Fie că vorbim despre cartofi, pepeni, varză sau porumbi, irigatul este o condiție obligatorie pentru a putea avea rod. După ce sistemul național de irigat a fost oprit, oamenii au început să folosească pompele electrice sau cele pe diverși combustibli (benzină, motorină) pentru a uda plantațiile. Aceste variante ce folosesc energie electrică din rețeaua națională, pe lângă modernele instalații cu centrale eoliene de 1500W pentru irigații în agricultură, sunt mult mai costisitoare și mai dăunătoare mediului.

O soluție profitabilă este investiția în instalații cu centrale eoliene de 1500W pentru irigații în agricultură și folosirea curentului electric obținut gratuit pentru a alimenta instalațiile de irigat electrice folosite pe plantații.

Descoperă cum funcționează aceste instalații cu centrale eoliene de 1500W pentru irigații în agricultură

Aceste instalații cu centrale eoliene de 1500W pentru irigații în agricultură conțin turbine eoliene și transformă energia gratuită a vântului în electricitate. Astfel că, folosind instalații cu centrale eoliene de 1500W pentru irigații în agricultură, se poate produce 1.5kWh energie electrică dacă vântul bate cu 12m/s. Invertorul ajută la introducerea energiei într-un mod sigur în sistem.

Pe de altă parte, avantajul acestor instalații cu centrale eoliene de 1500W pentru irigații în agricultură este acela că au în componența lor baterii solare. Acestea pot înmagazina energia suplimentară produsă și astfel plantația agricolă poate fi irigată oricând.

Foarte mulți proprietari preferă să ude plantele folosind instalații cu centrale eoliene de 1500W pentru irigații în agricultură pe timp de noapte, întrucât zilele de vară sunt foarte călduroase și plantele pot suferi când intră în contact cu apa rece.

Descrierea centralelor eoliene 1500W putere instalată pentru irigaţii din exploataţiile agricole şi pomicole

Centralele eoliene 1500W putere instalată pentru irigaţii din exploataţiile agricole şi pomicole sunt ideale pentru fermele situate în zone izolate, unde racordarea la reţeaua electrică naţională este imposibilă sau presupune costuri foarte mari. Alcătuite din invertor, turbină eoliană cu stâlp de 12 m şi din acumulatori solari cu acid, centralele eoliene 1500W putere instalată pentru irigaţii din exploataţiile agricole şi pomicole vor alimenta în mod corespunzător cu energie instalaţiile de irigaţii din exploataţiile agricole şi pomicole pe timpul verii. Aceste centrale eoliene pentru irigaţii au capacitatea de a produce 1.5kWh energie electrică, în cazul în care vântul va bate cu 12m/s şi, datorită faptului că acumulatorii Trojan pe care îi au rezistă până la 1200 de cicluri de încărcare-descărcare la 50%, oferă durabilitate şi performanţă în exploatare.

Mai multe detalii despre aceste centrale eoliene 1500W putere instalată pentru irigații din exploatațiile agricole și pomicole, dar și pentru alte instalaţii eoliene şi fotovoltaice pentru irigaţii agricole găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns