Află cum să ai apă caldă la preţuri mici în gospodăria ta

0

Într-o familie fiecare bănuţ trebuie chibzuit inteligent. Cel mai bine este să dezvoltaţi un simţ practic, pentru a putea face cele mai bune investiţii. Indicat este să cheltuiţi bani pe lucruri de calitate, durabile, care să vă ofere beneficii pe o perioadă lungă de timp. Este greşit să achiziţionaţi pentru casă sisteme sau obiecte de proastă calitate pentru că sunt ieftine, căci se vor strica rapid şi veţi pierde bani.

Investeşte inteligent într-un kit solar cu panouri plane pentru apa caldă

Kit solar pentru apă caldă ieftină cu panouri solare plane și rezervor solar

Kit solar pentru apă caldă ieftină cu panouri solare plane și rezervor solar

Chiar şi sistemul de obţinere al apei calde menajere pentru locuinţă trebuie ales cu răbdare şi atenţie. Sistemele moderne solare, nepoluante sunt alternative eficiente pentru clasicele sisteme de încălzire a apei pe bază de electricitate. Avantajele acestei instalaţii solare sunt durabilitatea, eficienţa, protejarea mediului, dar şi economia pe care o puteţi face. Veţi salva bani preţioşi pe care îi cheltuiaţi pe facturi, deoarece energia solară folosită este gratuită şi inepuizabilă.

Un kit solar format din panouri IFST2,05 cu rezervor solar Solarbag 500.2 cu dublă serpentină reprezintă o alegere inspirată pentru orice locuinţă. Rezervorul de 500 de litri menţine suficientă apă caldă pentru întreaga familie, fie că aveţi nevoie în bucătărie sau în baie.

Controlerul solar diferenţial Idesol prezent în kit ne permite să monitorizăm în orice moment buna funcţionare a instalaţiei noastre solare, în timp ce aceasta funcţionează şi ne bucură cu avantajele ei.

Apă caldă la preţuri mici pentru locuinţă?

Apa caldă obţinută cu un kit format din panouri solare şi rezervor este ideală pentru familiile care doresc să facă economii. Facturile costisitoare plătite odată cu citirea apometrelor vor deveni o amintire, căci sistemul foloseşte energia soarelui pentru încălzirea apei. Această energie este gratuită şi inepuizabilă, deci investiţia este una de viitor.

Aşadar, dacă doriţi să profitaţi de confort în propria locuinţă, un kit cu panouri solare poate fi o alegere înţeleaptă pentru a beneficia de apă caldă la preţuri mici.

Prezentarea kitului panouri solare IFST2,05 cu rezervor solar

Panourile solare sunt sisteme performante care au capacitatea de a colecta energia de la soare şi de a o transformă în energie termică pentru a încălzi mai apoi apa necesară într-o gospodărie privată. Panourile solare plane au suprafaţă plată, realizată din sticlă rezistentă şi sunt folosite în general pentru încălzirea apei menajere. Faţă de panourile solare cu tuburi vidate, panourile solare plane au un preţ mai scăzut şi nu necesită un grad mare de întreţinere. Kitul de panouri solare Idella Family Standard cu rezervor solar de 500 de litri cu dublă serpentină şi controler solar diferenţial poate fi montat cu uşurinţă pe acoperiş, cu ajutorul unor suporţi de prindere. Ideal pentru locuinţe, acest sistem solar alcătuit din 4 panouri solare plane încălzeşte apă folosită în bucătărie, la spălatul vaselor, dar şi la baie, pentru igienă intimă.

Mai multe detalii despre acest set cu panouri solare plane şi rezervor pentru obţinerea apei calde şi despre alte tehnologii solare termice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns