Un invertor solar modern, cheia către obţinerea eletricităţii fără poluare

2
Invertor solar fotovoltaic Powador 12.0 TL3 cu afișaj grafic

Invertor solar fotovoltaic Powador 12.0 TL3 cu afișaj grafic

Nu tot ce este modern este şi calitativ, însă unele produse merită toată atenţia noastră. De exemplu, sistemele solare fotovoltaice sunt invenţii noi, care sunt extrem de utile în zilele noastre.

Putem obţine energie electrică gratuită, valorificând energia soarelui şi nu vom afecta natura în niciun fel. Sistemele solare fotovoltaice nu pot funcţiona fără invertor.

Rolul acestuia este simplu (preia energia electrică de la panourile solare şi o trimite către instalaţia electrică), dar foarte important.

Tehnologia modernă influenţează eficienţa

Există numeroase tipuri de invertoare şi puteţi opta pentru cel care vă place cel mai mult, însă trebuie să ţineţi cont de eficienţa sa. Cu cât invertorul are o tehnologie mai avansată, cu atât randamentul său trebuie să fie mai mare. Acest lucru se verifică în cazul invertorului Powador 12.0 TL3. Datorită inovaţiilor tehnice de ultimă oră, invertorul cu afişaj grafic al datelor de operare depăşeşte o eficienţă record, obţinând peste 98% randament oferit sistemului fotovoltaic. Acest lucru incredibil se datorează muncii şi a ideilor moderne ale Kaco, fiind dovada certă că tehnologia avansată înseamnă calitate.

Alege un invertor solar modern cu afişaj grafic

Nu toate invertoarele dispun de această funcţie, însă este de preferat să o avem. Afişajul grafic al datelor de operare este de un real folos pentru proprietar, deoarece ajută la o bună monitorizare a sistemului fotovoltaic. Un invertor solar modern, aşa cum este şi Powador 12.0 TL3, prezintă funcţii complexe, menite să uşureze activitatea de obţinere a energiei electrice. Loggerul de date, memoria mare de stocare şi USB-ul care actualizează programul de memorie sunt doar câteva dintre funcţiile acestui invertor modern.

În plus, funcţionarea cu ajutorul a două trackere MPP separate contribuie la randamentul mare, de peste 98%. Având dimensiuni de  690x420x200 mm şi o greutate de 40 kg, invertorul Powador este ideal pentru a fi montat chiar şi în zonele unde spaţiul reprezintă o problemă.

Descrierea invertorului solar fotovoltaic Powador 12.0 TL3

Bazat pe cunoştinţe şi inovaţii tehnice de ultimă oră dezvoltate de Kaco, invertorul solar fotovoltaic Powador 12.0 TL3 este capabil să atingă un record de eficientă de peste 98%. Gama mare a tensiunii de intrare, 12000 W, asigură o mare flexibilitate în proiectarea sistemului fotovoltaic. Invertorul solar fotovoltaic este echipat cu un afişaj grafic clar al datelor de operare, cu un logger de date, cu memorie de stocare mare şi cu un USB ce actualizează programul de memorie. Invertorul trifazat Powador 12.0 TL3 funcţionează cu ajutorul a două trackere MPP separate, dar care poţi fi, de asemenea, conectate în paralel fără a fi nevoie de un separator extern suplimentar.

Mai multe detalii despre acest invertor solar fotovoltaic Powador şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

2 comentarii

  1. Pingback: Turbină eoliană mică sau o eoliana pentru casă? | eSolar.ro

  2. Pingback: Kitul cu panouri solare plane apă caldă ieftină | eSolar.ro

Lasa un raspuns