Cum să alegi o turbină eoliană mică cu eoliana pentru casă Idella FlyBoy?

1
Eoliană pentru casă silențioasă

Eoliană pentru casă silențioasă

Energia eoliană este o sursă de energie regenerabilă extrem de puternică, una care asigură utilizatorului nevoia de energie în locuința sa. Turbinele eoliene nu mai sunt de multă vreme soluții disponibile doar pentru antreprenorii care intenționează să construiască un parc eolian, ci ele au devenit o prezență discretă la domiciliul oricărui investitor în energie curată.

Cu atâtea modele disponibile pe piață, alegerea unei turbine eoliene poate părea dificilă, însă dacă ținem cont de unele aspecte vom avea parte de un sistem eolian trainic, unul capabil să ofere energie electrică ieftină, durabilă.

Turbina eoliană pentru uz rezidențial — o alegere inteligentă

O turbină eoliană, chiar dacă e destinată uzului rezidențial, folosește tehnologii relativ mari, astfel încât vei avea nevoie de o suprafață de un hectar pentru instalarea ei.

Dispui de acest spațiu? Perfect! Acum ne putem gândi la alegerea modelului de turbină eoliană potrivit pentru gospodăria ta. Selecția nu ar trebui să o facem noi, pentru asta există specialiști în energie regenerabilă.

Cere încă de la început să ți se calculeze totalul de energie electrică pe care ți-l poate oferi fiecare model în parte, în funcție de intensitatea vântului din zona în care locuiești.

Tehnologii, garanție și amplasare

Un alt aspect important ține de tehnologia folosită în fabricarea turbinei eoliene și de garanția acesteia. O turbină eoliană cu adevărat eficientă trebuie să aibă o garanție de cel puțin doi ani și să folosească tehnologii avansate. În ce sens tehnologii avansate? Unele modele produc zgomote mai mult decât deranjante, așa că alege cu grijă o turbină silențioasă, pentru liniștea familiei tale.

Gândește-te din timp unde anume vei instala turbina eoliană. Există unele locuri unde nu e indicat să montezi turbina, cum ar fi acoperișul, deoarece vibrațiile turbinei pot produce atât zgomot, cât și probleme structurale la acoperiș.

Direcția vântului e, de asemenea, foarte importantă. Asigură-te că în fața turbinei nu există o construcție sau un arbore care ar putea estompa viteza vântului.

Eoliana pentru casă Idella FlyBoy 600W WKR

Eoliana pentru casă de 600W, în zonele cu vânt constant, generează curent electric pentru iluminatul exterior al casei cât și pentru electronicele folosite zilnic. Este nevoie de un banc de acumulatori pentru stocarea energiei produse și neconsumate pentru perioadele de vârf.

Turbinele eoliene mici pentru case FlyBoy 300W respectiv 600W sunt ideale pentru uz casnic, sunt ușoare, mici și foarte silențioase, mai mult de atât, pornesc de la vânt de 0,8 m/s.

Mai multe modele te turbine și alte tehnologii verzi găsiți pe esolar.ro

httpv://www.youtube.com/watch?v=c5jtDZ-MFZc&feature=youtu.be

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Apă caldă menajeră cu un pachet panouri solare | eSolar.ro

Lasa un raspuns