Ştiai că poţi obţine apă caldă menajeră fără poluare cu un pachet solar?

2

Poluarea este o gravă problemă a societăţii zilelor noastre. Oricât de mult am încerca să ascundem efectele poluării mediului, Pământul suferă din cauza oamenilor cu fiecare zi ce trece. Acest lucru se resimte în special atunci când mergem într-o vacanţă la munte, unde aerul curat şi neafectat de urbanizare este total diferit faţă de tot ceea ce respirăm zi de zi în oraş. Pentru a contribui la protejarea planetei noastre, putem folosi metode alternative pentru a ne asigura confortul.

Renunţă la sistemele tradiţionale necesare casei în favoarea celor nepoluante

Pachet panouri solare plane fără boiler

Pachet panouri solare plane fără boiler

Nimeni nu spune că trebuie să renunţaţi la electricitate deoarece centralele poluează mediul, nici vorbă despre acest lucru. În zilele noastre, renunţarea definitivă la electricitate, apă caldă sau alte necesităţi este imposibilă. Tocmai de aceea, dacă vă interesează soarta naturii, este important să vă orientaţi către sisteme nepoluante pentru producerea electricităţii sau a apei calde menajere pentru casă. Aceste sisteme folosesc energia soarelui sau alte tipuri de energii, aşa că nu poluează absolut deloc mediu.

Apă caldă menajeră fără poluare cu un pachet solar

Pachetul format din trei panouri solare IFST 2.08 cu cele trei sisteme de montare, staţie solară Idroline cu două circuite, controler Idesol BS Plus, vas de expansiune de 25 L, 1×10 glicol termic concentrat şi setul de conexiune pentru conector tur şi retur este excelent pentru producerea fără poluare a apei calde menajere necesare unei locuinţe.

Pachetul nu conţine boiler, însă aici intervine posibilitatea de a conecta sistemul la un boiler pe care deja îl aveţi în gospodărie. Aşadar, dacă socotiţi inteligent, cu un singur boiler cu două serpentine puteţi beneficia şi de căldură, şi de apă caldă. Puteţi deveni astfel independent de reţeaua de apă şi cea pentru încălzirea locuinţei dintr-o dată, cu costuri reduse, care vor fi amortizate rapid.

Puteţi obţine apă caldă menajeră într-un mod eficient şi sigur cu acest pachet solar, dar fără a afecta natura, aşa că merită toată atenţia noastră.

Prezentarea pachetului solar fără boiler cu 3 panouri solare plane IFST 2.08

Pachetul solar fără boiler cu panouri solare plane IFST 2.08 conţine trei colectoare solare Idella Family Standard, fiecare având 2.08 mp şi este soluţia ideală pentru persoanele care îşi doresc facturi mai mici la întreţinere. Sistemul solar are rolul de a capta energia de la soare, o tranforma în energie termică, încălzind astfel apă menajeră din locuinţă. Pachetul solar IFST 2.08 se montează în locuinţele care au deja un boiler, însă acesta trebuie să prezinte două serpentine, una pentru încălzire cu sistem solar, iar cealaltă pentru încălzire cu centrală termică.

Mai multe detalii despre acest set cu panouri solare plane fără boiler şi despre alte tehnologii solare termice găsiţi pe esolar.ro

Share.

2 comentarii

  1. Pingback: Acumulator solar durabil de sisteme fotovoltaice | eSolar.ro

  2. Pingback: Energie termică ieftină cu o centrală pe peleţi | eSolar.ro

Lasa un raspuns