Află cum să obţii energie termică ieftină cu o centrală pe peleţi

0
Centrale termice cu ardere pe peleți - energie termică ieftină

Centrale termice cu ardere pe peleți – energie termică ieftină

Energia termică este un lucru absolut necesar în timpul sezonului friguros. Iarna este un anotimp frumos, căci sărbătorile sezoniere ne bucură pe toţi, de la mic la mare. Cu toate că bucuria pentru aceste evenimente este mare, dacă nu aţi investitit din timp într-o centrală termcă eficientă puteţi fi doborât de griji. Stresul trebuie eliminat din viaţa voastră, aşa că proverbul „fă-ţi vara sanie şi iarna car” se respectă şi în cazul cumpărării şi montării unei centrale termice.

Energie termică ieftină se poate obţine cu ajutorul unei centrale pe peleţi, căci foloseşte un combustibil care costă foarte puţin. Cu toate acestea, centrala termică pe peleţi economă Idella Edana 40 KW poate încălzi cu lejeritate o casă de vacanţă sau o locuinţă normală, fiind eficientă şi durabilă.

Peleţii, un combustibil ieftin şi eficient

Peleţii sunt o variantă de combustibil extrem de ieftină. Deoarece costurile de producţie sunt mici, putem să alimentăm o centrală termică folosind acest combustibil şi să beneficiem de căldură pentru întreaga locuinţă. Deşi sunt ieftini, peleţii produc o energie termică bogată, ceea ce înseamnă că sunt eficienţi şi contribuie la atingerea unei performanţe energetice în casă.

Consumul de peleţi folosind o centrală termică eficientă, precum Idella Edana 40 KW, este de asemenea mic. Mai exact, această centrală consumă o cantitate de doar 9,5 kg de peleţi pe oră, fiind de un real ajutor în obţinerea de energie termică ieftină.

Alege o centrală durabilă pentru a profita de energie termică vreme îndelungată

Calitatea şi durabilitatea sunt două elemente aflate într-o relaţie direct proporţională. Centrala termică pe peleţi Idella Edana 40 KW este fabricată în Italia şi valorifică o tehnologie termică modernă. Având o putere nominală de 40 KW, centrala este una calitativă, perfectă pentru casele de vacanţă sau pentru locuinţele care nu se pot conecta la reţeaua naţională de gaz natural. Având în vedere calităţile acestei centrale pe peleţi, putem afirma fără îndoială că este foarte eficientă, dar şi rezistentă în timp. Calitatea componentelor determină o durabilitate mare a sistemului în timp, ajutând proprietarul să beneficieze de energie termică ieftină vreme îndelungată.

Descrierea centralelor termice cu ardere pe peleţi Idella Edana 40 KW

Centralele termice pe peleţi sunt sisteme de încălzire ce le pot înlocui cu succes pe cele care funcţionează pe lemne, eliminând problema fumului sau a spaţiului de dezpozitare. Centralele termice cu ardere pe peleţi Idella Edana 40 KW sunt sisteme de încălzire, ideale pentru casele de vacanţă de la munte sau casele situate în zone fără acces la reţeaua de gaze naturale. Aceste centrale termice cu funcţionare pe peleţi oferă o eficienţă ridicată şi un consum redus de combustibil, mai exact, dacă funcţionează la putere maximă, acestea au nevoie de 9,5 kilograme de peleţi pe oră. La cerere, centralele termice cu ardere pe peleţi Idella Edana 40 KW pot fi dotate cu sistem antiincendiu şi cu un controler electronic pentru aprinderea automată a combustibilului.

Mai multe detalii despre această centrală termică cu ardere pe peleţi şi despre alte tehnologii de ardere găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns