Investeşte inteligent în viitor cumpărând un acumulator solar durabil

2

Sistemele solare fotovoltaice sunt din ce în ce mai apreciate. Energia oferită, dar şi durabilitatea recomandă aceste sisteme fotovoltaice nepoluante ca fiind econome şi perfecte pentru orice gospodărie.

Rolul acumulatorilor într-un sistem solar fotovoltaic

Acumulator solar fotovoltaic cu gel Hoppecke 7 OPzV solar.power 620 durabil

Acumulator solar fotovoltaic cu gel Hoppecke 7 OPzV solar.power 620 durabil

Un sistem solar fotovoltaic se bazează pe capacitatea panourilor solare de a capta şi converti energia solară în energie electrică, transmisă în reţea cu ajutorul invertorului. Acumulatorii au rolul de a recepta energia electrică în plus şi de a o depozita până în momentul în care ea este solicitată. De exemplu, în cazul unei pene de curent, acumulatorii oferă consumatorului toată energia captată, iar acesta îşi poate continua activităţile. Acumulatorii sunt perfecţi şi în timpul nopţii, când soarele nu este prezent pentru a putea face sistemul fotovoltaic să funcţieze la cote maxime. Pentru a se preveni suprasolicitarea bateriilor, controlerul ne informează în permanenţă cu toate detaliile tehnice de funcţionare a acumulatorilor.

Alegi acumulatori de calitate şi beneciezi de durabilitate

Un acumulator solar de calitate manifestă o rezistenţă mare în timp, fiind aşadar o investiţie inteligentă în viitor. Puteţi alege, de exemplu, acumulatorii Hoppecke 7 OPzV solar.power 620, care prezintă caracteristici excepţionale. Aceste baterii satisfac tehnologia VRLA, căci tehnologiile OPzV sunt rezistente la şocuri, sigilate şi nu permit scăparea gazului, lucru care contribuie la îndepărtarea riscului de scurgeri. De asemenea, electrolitul sub formă de gel măreşte viaţa acestor acumulatori Hoppecke şi îi recomandă pentru locuinţa noastră.

La câte cicluri de descărcare parţială poate fi supus un acumulator solar durabil?

În funcţie de tehnologia de concepere, acumulatorii se diferenţiază din punct de vedere al rezistenţei în timp. Ciclurile de încărcare diferă, însă un acumulator de calitate trebuie să reziste cât mai mult. Acumulatorii Hoppecke 7 OPzV au o garanţie de 2 ani şi pot funcţiona fără scurgeri sau alte probleme vreme de mai bine de 2500 cicluri de încărcare la 50% DOD, demonstrându-se astfel o rezistenţă mare în timp.

Aşadar, dacă doriţi să achiziţionaţi un acumulator solar durabil, puteţi analiza cu încredere în vederea luării unei decizii caracteristicile acumulatorului Hoppecke 7 OPzV.

Descrierea acumulatorului solar fotovoltaic cu gel Hoppecke 7 OPzV solar.power 620

Acumulatorul solar fotovoltaic cu gel Hoppecke 7 OPzV solar.power 620 are o durabilitate foarte mare, poate rezista la peste 1800 de cicluri de descărcare parţială şi nu are nevoie de întreţinere. Unul dintre avantajele acestui tip de acumulatori este faptul că sunt rezistenţi la şocuri, datorită electrolitului sub formă de gel pe care îl conţin şi care oferă o siguranţă maximă în cazul scurgerilor. Realizate printr-o tehnologie VRLA, bateriile OPzV sunt sigilate, fapt ce nu permite scăparea gazului, acest lucru fiind posibil numai în cazul în care bateriile sunt supraîncărcate. Acumulatorii cu gel de la Hoppecke pot fi utilizaţi în aplicaţii energetice, hidroenergetice şi termoenergetice, precum şi în alte cazuri în care sunt necesare capacităţi mari de sute şi chiar mii de Ah.

Mai multe detalii despre acest acumulator solar fotovoltaic cu gel cu siguranţă maximă la scurgeri, dar şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

2 comentarii

  1. Pingback: Acumulator solar cu acid pentru radio Hoppecke | eSolar.ro

  2. Pingback: Acumulatori pentru vehicule utilitare calitativi | eSolar.ro

Lasa un raspuns