Acumulatorii pentru vehicule utilitare, necesari în domeniul sportiv

1

Vehiculele utilitare sunt modalităţi de transport econome şi rapide, ideale pentru spaţiile mici, unde pătrunderea unui autoturism ar fi imposibilă. Aceste maşinării sunt din ce în ce mai frecvente în multe domenii, precum sportul sau chiar activităţile militare.

Sportul şi maşinuţele utilitare

Acumulatori solari Lithium Victron pentru vehicule utilitare

Acumulatori solari Lithium Victron pentru vehicule utilitare

Golful este un sport unde maşinuţele fac parte din joc. Concurenţilor le este permisă deplasarea cu aceste vehicule econome şi eficiente de transport, în vederea eliminării întârzierilor. De asemenea, vehiculele utilitare sunt folosite şi în fotbal sau alte sporturi, pe post de maşinuţe medicale. Astfel, doctorii se pot deplasa rapid la sportivul accidentat şi îl pot aduce pe acesta rapid în afara terenului. Aceste vehicule de transport au nevoie de baterii speciale pentru a putea funcţiona, iar organizatorii trebuie să se asigure de buna lor funcţionarea înainte de începerea jocului.

Acumulatorii pentru vehicule utilitare trebuie să fie calitativi!

Calitatea trebuie să primeze atunci când alegem acumulatorii solari, deoarece doar dacă avem baterii de calitate putem profita de eficienţa lor vreme îndelungată. Calitatea se află în strânsă legătură cu durabilitatea, aşa că trebuie să facem o alegere inteligentă încă de la început.

Acumulatorii solari Lithium Victron 12.8V 90Ah sunt o alegere perfectă pentru vehiculele utilitare, deoarece oferă energia necesară acestora cu costuri minime. Cu o greutate de 16 kg şi o tensiune nominală de 12.8 V, bateriile solare Lithium Victron prezintă o densitate mare energie şi o eficienţă pe măsură.

De ce să optezi pentru acumulatori litiu-fier-fosfat?

Acumulatorii litiu-fier-fosfat sunt din ce în ce mai apreciaţi de cumpărători, fiind preferaţi în defavoarea bateriilor cu acid. În locul plăcilor de plumb grele sau a electrolitului cu acid, consumatorii aleg acumulatori mai uşori, precum Lithium Victron 12.8V 90Ah. Aceşti acumulatori pentru vehicule utilitare oferă o tensiune ca a bateriilor din plumb cu acid clasice, deci nu este nevoie de o modificare a sistemului vehiculelor. Astfel, veţi beneficia de eficienţă şi durabilitate cu costuri mici.

Descrierea acumulatorilor solari Lithium Victron 12.8V 90Ah

Cu o densitate mare de energie, nici un efect de memorie şi o pierdere redusă de încărcare atunci când nu sunt în uz, acumulatorii solari Lithium Victron 12.8V 90Ah sunt utilizaţi în vehicule electrice şi aerospaţiale şi prezintă o creştere în popularitate pentru militari. Acumulatorii litiu-fier-fosfat sunt din ce în ce mai des utilizaţi că înlocuitori pentru bateriile cu acid, ce sunt folosite pentru cărucioare de golf şi vehicule utilitare. În locul plăcilor de plumb grele şi a electrolitului de acid, tendinţa este de a utiliza acumulatori uşori precum Lithium Victron 12.8V 90Ah ce pot furniza aceeaşi tensiune că bateriile din plumb cu acid, astfel încât nu este necesară nici o modificare a sistemului de acţionare al vehiculelor. Acumulatorii solari Lithium Victron 12.8V 90Ah reprezintă o componentă energetică de depozitare a sistemelor de alimentare cu energie alternativă.

Mai multe detalii despre acumulatori solari cu densitate mare de energie şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Acumulator solar cu acid pentru radio Hoppecke | eSolar.ro

Lasa un raspuns