Profită de avantajele unui acumulator pentru staţiile radio din gama Hoppecke

1

Sistemele de telecomunicaţii, precum staţiile radio, sunt o alternativă excelentă pentru clasicele metode de comunicare. Deşi sunt utile şi eficiente, aceste accesorii de comunicare necesită îngrijire şi încărcare regulată. Dacă nu avem acces la electricitate, încărcarea staţiilor radio poate fi dificilă, dar trebuie să ne asigurăm că există o soluţie la îndemână în orice moment.

Alege un acumulator pentru staţiile radio cu plăci tubulare

Acumulator cu plăci tubulare Hoppecke 5 OPzS solar.power 520 pentru stațiile radio

Acumulator cu plăci tubulare Hoppecke 5 OPzS solar.power 520 pentru stațiile radio

Rolul acumulatorilor este de a înmagazina electricitate, pentru a o putea oferi consumatorului în momentul în care este necesar acest lucru. Deşi rolul acumulatorilor este acelaşi, ei diferă în funcţie de caracteristici şi în funcţie de tehnologia de concepere.

Acumulatorii Hoppecke 5 OPzS solar.power 520 sunt diferiţi faţă de acumulatorii obişnuiţi, întrucât prezintă plăci tubulare, o singură celulă şi conţin electrolid lichid. Acest lucru determină durabilitate, acumulatorii fiind perfecţi chiar şi pentru sistemele de energie regenerabilă sau pentru iluminat.

Un acumulator pentru staţiile radio, o investiţie inteligentă

Un acumulator fotovoltaic durabil este o investiţie excelentă, deoarece rezistenţa acumulatorului în timp ne ajută să facem economii. Vom profita vreme îndelungată de avantajele lui, aşa că trebuie să alegem de la început un produs de încredere.

Acumulatorul cu plăci tubulare Hoppecke poate fi eficient pentru 2500 de cicluri la 50% descărcare, bateriile cu acid OpzS fiind disponbile în varianta încărcat-uscată, dar şi încărcate cu electrolit, în funcţie de preferinţe. Datorită manufacturării conform unor standarde de înaltă calitate (DIN 40736, EN 60896 and IEC 61427), avem garanţia că vom beneficia de avantajele unui acumulator pentru staţiile radio de calitate.

Un acumulator pentru staţiile solare este o unealtă excelentă pentru a putea avea siguranţa că nu va exista niciun moment în care să rămâneţi fără baterie. Deoarece această experienţă nu este deloc plăcută, puteţi profita de faptul că acumulatorii fotovoltaici înmagazinează electricitatea şi o oferă în momentul în care aveţi nevoie. Pe lângă acest lucru, acumulatorii Hoppecke au plăci tubulare, ceea ce  înseamnă că sunt foarte durabili şi uşor de întreţinut.

Descrierea acumulatorului cu plăci tubulare Hoppecke 5 OPzS solar.power 520

Acumulatorii OPzS solar.power cu o singură celulă şi care conţin electrolid lichid au o durată lungă de viaţă şi pot fi utilizaţi în sistemele de energie regenerabilă, sistemele de telecomunicaţii, staţiile radio şi TV sau în sistemele de iluminat de siguranţă. Acumulatorul cu plăci tubulare 5 OPzS solar.power 520 de la Hoppecke poate rezista la 1500 de cicluri de descărcare parţială şi nu necesită un nivel ridicat de întreţinere, umplerea electrolitului cu apă distilată fiind necesară o dată la trei ani. Bateriile cu acid OPzS sunt disponibile în varianta încărcat-uscată sau încărcate cu electrolit.

Mai multe detalii despre acumulatori cu plăci tubulare şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Baterii solare Victron GEL rezistente la șocuri | eSolar.ro

Lasa un raspuns