Află cum să întreții ușor un invertor cu sinus pur pentru panouri solare

1

Instalațiile solare fotovoltaice sunt extrem de folositoare în orice gospodărie. Ele produc energie electrică într-un mod econom și nepoluant. Un kit solar fotovoltaic poate cuprinde panouri solare, invertor, acumulatori și regulatori de încărcare.

Un invertor cu sinus pur pentru panouri solare, o piesă de baza într-un sistem solar fotovoltaic

Invertor cu sinus pur pentru panouri solare prețuri ieftine

Invertor sinusiodal instalații solare Studer AJ 500-12

Printre cele mai importante componente ale unui sistem solar fotovoltaic sunt invertorul și panourile solare. Fără acumulatori un sistem solar mai poate funcționa, căci poate introduce surplusul de energie în rețea, dar fără panouri solare și invertor nu se poate îndeplini funcția kitului. Invertorul are rolul de a transforma curentul electric continuu în curent electric alternativ, care pune în funcțiune aplicațiile electrice. Invertorul este cel care introduce electricitatea în rețea, fără el neputând folosi energia produsă de panourile solare.

Alege un invertor cu sinus pur pentru panouri solare de o calitate înaltă, pentru a beneficia de durabilitatea sa

Este bine să alegeți încă de la început produse de înaltă calitate, care să aibă o durabilitate mare în timp. Astfel aveți garanția ca investiți inteligent în produse calitative, pentru a împiedica alte cheltuieli ulterioare neprevăzute.

Un invertor cu sinus pur pentru panouri solare Studer AJ 500-12 este fabricat integral în Elveția, având o calitate superioară. Acest invertor are o putere la consum continuu de 400 W și dispune de un regulator solar incorporat, astfel că se pliază pentru orice cerință de ordin industrial sau casnic.

Poți opta încă de la început pentru un invertor cu sinus pur pentru panouri solare care nu necesită întreținere specială

Întreținerea componentelor unui sistem solar fotovoltaic este importantă pentru că prelungește durata de viață. Este esențial să alegeți de la început un invertor cu sinus pur pentru panouri solare cu întreținere minimă, pentru a salva timp și bani. Acest invertor cu sinus pur pentru panouri solare Studer AJ 500-12 nu are nevoie de întreținere specială, recomandându-se ocazional curățarea cu o cârpă umedă a carcasei acestuia.

Descrierea invertorului sinusiodal instalaţii solare Studer AJ 500-12

Invertoarele sinusoidale din gama Studer AJ au fost concepute special pentru a satisface industrial şi casnic cele mai înalte cerinţe în ceea ce priveşte confortul, siguranţă şi fiabilitatea. De asemenea, invertoarele sinusoidale AJ sunt surse perfecte de tensiune în zonele din mediul rural, zone care accestul la reţeaua publică de curent electric nu este disponibil. Invertorul sinusoidal instalaţii solare Studer AJ 500-12 este ideal pentru posibilitatea funcţionarii tututor dispozitivelor electrice şi electronice din locuinţa, în cazul în care nu există acees la reţeaua de electricitate naţională. Asta pentru că invertorul sinusoidal Studer AJ 500-12 are capacitatea de a converti curentul continuu, produs de panourile solare, în curent alternativ, necesar pentru funcţionarea radioului, a televizorului sau a frigiderului din casă. Invertorul sinusoidal instalaţii solare Studer AJ 500-12 are o putere la consum continuu de 400 W şi dispune de un regulator solar încorporat. Invertorul sinusoidal instalaţii solare Studer AJ 500-12 nu necesită o întreţinere specială, recomandându-se ocazional curăţarea cu o cârpă umedă a carcasei acestuia.

Mai multe detalii despre acest invertor sinusiodal instalații solare Studer AJ 500-12, dar și despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Kit panouri solare fotovoltaice 5 KW | eSolar.ro

Lasa un raspuns