Un kit panouri solare fotovoltaice 5 KW, instalația perfectă pentru orice gospodărie

1

În ultimii 5 ani, prețul instalațiilor solare fotovoltaice a scăzut considerabil. Aceste sisteme au devenit din ce în ce mai accesibile, astfel că și numărul gospodariilor dotate cu kituri solare a crescut. Această creștere a numărului de locuințe echipate solar ne bucură pe toți, pentru că ne dăm seama că oamenii înțeleg avantajele unui asemenea sistem (economii făcute lunar, eficiență mare, durabilitate în timp, grija față de natură).

Orice locuință mare poate investi inteligent într-un kit panouri solare fotovoltaice 5 KW

Kit panouri solare fotovoltaice 5 KW prețuri ieftine

Kit solar fotovoltaic independent de 5 kW putere instalată

Este important ca atunci cand doriți să faceți o investiție într-un kit solar fotovoltaic să vă informați foarte bine înainte și să solicitați ajutor. Solicitați cât mai multe informații și alegeți kitul solar care să se potrivească nevoii gospodăriei dvs. Dacă aveți o locuință mare, investiția într-un kit cu producție de 2 kWh s-ar putea să nu vă satisfacă pe deplin.

Pentru o gospodărie cu un consum ridicat de electricitate se recomanda un kit panouri solare fotovoltaice 5 KW, pentru că acesta are o producție medie zilnică anuală de 17 kWh.

Este important să alegeți și acumulatorii potriviți, pentru că dacă sistemul solar produce o cantitate mare de energie și acumulatorii sunt mici, energia se poate risipi. Pentru un kit panouri solare fotovoltaice 5 KW sunt potriviți acumulatori solari deep-cycle de la Trojan fabricați în America ce pot stoca până la 10kWh și au până la 1200 cicluri de descărcare la 50% DOD.

Detalii despre invertorul unui kit panouri solare fotovoltaice 5 KW

Fiecare componentă a unui kit panouri solare fotovoltaice 5 KW este importantă, însă invertorul și panourile solare sunt „regele și regina”. Panourile solare captează și transforma energia solară în energie electrică, dar fără invertor această energie nu poate intra în rețea.

Majoritatea aplicațiilor casnice au nevoie pentru a funcționa de curent electric alternativ. Panourile însă produc curent electric continuu. Aici intervine invertorul, care face aceasta transformare. Un invertor de calitate, precum cel al acestui kit panouri solare fotovoltaice 5 KW, trebuie să fie durabil și eficient. Invertorul din gama MultiPlus este cu undă sinusoidală pură, cu multiple funcții și randament garantat vreme îndelungată.

Descriere generală a kitului solar fotovoltaic independent de 5kW putere instalată

Un kit solar fotovoltaic independent cu 20 de panouri solare fotovoltaice policristaline de cea mai bună calitate, 4 baterii solare și un invertor de tensiune Phoenix la un preț excelent. Sistemul fotovoltaic indenpendent este adresat uzului rezidențial, fiind ideal pentru o casă mare, în care este nevoie în permanență de electricitate. Astfel, dacă vă gandiți să achizitionați un kit solar fotovoltaic pentru locuința dumneavoastră, acest sistem independent poate fi exact ceea ce aveți nevoie.

Mai multe detalii despre acest kit solar fotovoltaic independent de 5 kW putere instalată și despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Kituri fotovoltaice de 12 KW putere instalată | eSolar.ro

Lasa un raspuns