Ai 5 avantaje pentru o centrală pe peleţi pentru casa ta!

0

Confortul casei noastre este esenţial chiar şi în timpul iernii, aşa că trebuie să achiziţionăm un sistem pentru încălzirea locuinţei eficient, care să ne satisfacă toate nevoile. Fie că vorbim despre o casă mai mică sau chiar despre o cabană, centrala face faţă pentru a încălzi interiorul.

Centrală pe peleți Andesitus CL D 9kW EVO

Centrală pe peleți Andesitus potrivită pentru interiorul casei tale

Te-ai întrebat vreodată de ce să alegi o centrală pe peleţi petru casa ta? Dacă nu, atunci ai mai jos 5 avantaje principale care să te îndrume în momentul în care vei face o asemenea investiţie.

1. Eficienţa centralei pe peleți Andesitus

Bineînţeles, primul lucru pe care îl căutăm atunci când investim în orice lucru este calitatea şi eficienţa pe care o pot garanta. Aşadar, centrala Andesitus pe peleţi pentru casă are o putere de Min. 2,7 kW –Max. 10,2 kW şi o eficienţă de 92,6 – 95,1%. Astfel, folosind peleţii, centrala termică poate produce căldura necesară în gospodăria fiecăruia.

2. Durabilitea centralei pe peleți Andesitus

Centrala termică pe peleţi este fabricată integral în Italia şi are o garanţie la cumpărare de 2 ani. Instalaţia este foarte rezistentă în timp, acest lucru datorându-se materialului din care este construită. Astfel, învelişul din oţel vopsit cu o vopsea rezistentă la temperaturi mari, dar şi camera de ardere fabricată din fontă au o durabilitate mare în timp. Veţi investi într-o centrală termică eficientă, care vă va asigura căldura necesară în locuinţă pentru multi timp de la cumpărare.

3. Economia pe care o puteți face cu ajutorul centralei pe peleți Andesitus

Veţi face o economie importantă cu o centrală pe peleţi pentru casă, deoarece peleţii sunt extrem de ieftini. Astfel veţi cheltui sume mici de bani pentru a vă încălzi locuinţa şi vă veţi amortiza rapid investiţia.

4. Design-ul modern al centralei pe peleți Andesitus

Design-ul inovator al centralei este un factor important dacă puneţi preţ pe aspectul locuinţei. Puteţi opta pentru o centrală roşie, argintie, albă sau neagră, în funcţie de preferinţe.

5. Uşurinţa întreținerii unei centrale pe peleți Andesitus

Este foarte simplu să folosiţi şi să curăţaţi centrala termică pe peleţi, aşa că nu trebuie să vă faceţi griji din acest punct de vedere. Întreţinerea ei se face fără prea mare efort, aşa că veţi beneficia de energia termică necesară locuinţei cu o centrală pe peleţi pentru casă eficientă şi uşor de manevrat.

Descriere scurtă a centralei termice pe peleți Andesitus

Centrală termică interioară pe peleţi Andesitus CL D 9kW EVO oferă confort sporit, cu un minim de efort. Este destinată pentru încălzirea caselor mici sau a cabanelor şi crează pe lângă confort termic şi o ambianţa plăcută. Acesta centrală termică este aspectuoasă, având un design inovator, ceea ce o face dorită în interiorul locuinţei. Pe lângă faptul că are un aspect plăcut, centrala interioară pe peleţi este performanţă, fiind uşor de utilizat şi de întreţinut. Rezistenţa ei se datorează materialelor calitative din care este construită – învelişul din oţel vopsit, vopseaua fiind rezistenţă la temperaturi ridicate, camera de ardere din fontă groasă.

Mai multe detalii despre centralele termice pe peleți și alte tehnologii de încălzire găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns