Alege iluminatul econom cu o lampă solară cu leduri de 10W pentru iluminat stradal

0

Iluminatul econom reprezintă o prioritate pentru tot mai mulți oameni. Sistemele tradiționale de iluminat au un numar ridicat de dezavantaje, printre care se numara și cel economic.

Astfel, cu o lampă solară cu leduri 10 W pentru iluminatul stradal, aspectul economic va cunoaște o îmbunătațire semnificativă. Deoarece o lampă solară cu leduri folosește energia solară ca sursă de alimentare, costurile energiei electrice vor fi reduse la zero.

Investiția într-o lampă solară cu leduri de 10W pentru iluminat stradal se face odată în viață

Lampă stradală cu leduri 10 W pentru încărcător cu panou solar prețuri ieftine

Lampă de iluminat solar cu leduri Idella Sunshine X6 12v10W

Soluțiile pentru iluminat stradal trebuie alese cu o atenție deosebită pentru că o astfel de investiție nu se face în fiecare zi. Daca vă întrebați de ce ar merita să investiți într-o lampă solară cu leduri de 10W pentru iluminat stradal, răspunsul ar fi cât se poate de simplu. Pentru că acesta utilizează energia solară ca sursă de putere și astfel investiția este una nu doar pentru prezent ci și pentru viitor.

Lumina soarelui nu costa nimic, deci o lampă solară cu leduri de 10W pentru iluminat stradal are costuri de funcționare 0

Energia solară face parte din categoria resurselor inepuizabile, iar acest aspect se dovedește a fi extrem de important, mai ales în zilele noastre. Din punct de vedere economic, o soluție pentru iluminatul public ce are la baza o lampă solară cu leduri de 10W pentru iluminat stradal se va dovedi o alegere înțeleaptă.

Costurile de funcționare pentru o astfel de lampă vor fi 0, iar eficiența este garantată de tehnologia de ultimă oră folosită la proiectarea acesteia.

Cu o lampă solară cu leduri de 10W pentru iluminat stradal cheltuielile orasului se diminuează

În cadrul domeniului public, primăriile suportă costuri ridicate pentru iluminatul public ce se face în cele mai multe cazuri cu sisteme tradiționale, cu electricitate din rețeaua natională.

De exemplu, dacă s-ar investi în lămpi solare cu leduri de 10W precum Idella Sunshine X6 12v10W, cheltuielile orașului s-ar diminua. Cele 6 led-uri ale acestei lămpi însumează o putere totală de 10W, iar cu ajutorul dispersorului de tip plexiglass semitransparent vor alcătui un sistem complet de iluminat public.

Descriere generală lampă solară cu led pentru grădină Idella Sunshine X6 12v10W

Iluminatul solar înregistrează o creștere semnificativă datorită beneficiilor oferite, atât ulilizatorilor casnici, cât și marilor utilizatori (primării, instituții, firme mari etc.). Care sunt beneficiile iluminatul solar cu leduri? În primul rând reprezintă o alternativă economică, datorită faptului că factură la energie electrică va scădea considerabil și în al doilea rând poate deveni non-poluantă, dacă sistemul de iluminat cu lămpi cu leduri este alimentat de la panouri solare fotovoltaice.

Lampa cu leduri Idella Sunshine X6 12v10W este potrivită pentru integrarea într-un sistem de iluminat solar, această fiind potrivită pentru folosirea în aer liber. Are un grad ridicat de protecție la apă și praf și se încadrează în clasă III de protecție electrică. Lampa pentru iluminat solar Idella Sunshine are 6 leduri și o putere totală de 10W.

Mai multe detalii despre această lampă de iluminat solar cu leduri Idella Sunshine, dar și despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns