Alege pentru sistemul tău termic panouri solare germane Idella Smarty One

0

În orice locuință există anumite utilități fără de care traiul nu ar mai intra în categoria de „decent”. Includem aici căldura pe timp de iarnă, apa caldă pentru spălatul vaselor, pentru igiena personală, electricitatea, răcirea temperaturii în zilele toride de vară etc. Un bun organizator și un iubitor al metodelor econome și eco-friendly va ști în orice moment că totul poate pleca de la valorificarea energiilor gratuite din mediu. Energia solară și cea eoliană pot fi cei mai buni prieteni ai locuinței noastre. De ce sa nu profitam de gratuitatea acestora și sa ne echipăm cât mai inteligent locuința?

Trucuri pentru a cheltui mai putin lunar

Panouri solare plane germane Idella Smarty One ISMO

Panouri solare plane germane Idella Smarty One ISMO

Investiția într-un sistem solar fotovoltaic merită fiecare bănuț, pentru că acesta va produce energie electrică având costuri de producție 0. Pentru încălzitul casei putem apela oricand la o centrală termică pe peleți economă sau putem aduce un aport la căldură folosind panourile solare. Iluminatul poate fi realizat cu energie de la sistemul fotovoltaic sau, pentru curte și grădină, putem cumpăra stâlpi solari cu LED care captează ziua energia solară și noaptea o folosesc pentru a lumina.

Apă caldă? Nicio problemă! O instalație termică cu panouri solare germane Idella Smarty One pentru încălzit apa caldă menajeră poate înlocui cu succes boilerele electrice cu consum mare. Și dacă vrem să folosim o unealtă 3 in 1, putem apela oricând la pompe de căldură aer-apă, care încalzesc apa menajeră, ridică temperatura în locuință iarna, iar vara o răcesc. Să îți echipezi casa inteligent cu sisteme moderne este chiar simplu! E nevoie doar de simț practic, de o investiție mai mare inițial, însă care se va amortiza în timp. Imaginați-vă doar că lună de lună facturile vor fi mici, mici de tot, pana aproape de 0. Orice gospodărie își dorește să trăiască independent, așa că sistemele ce folosesc energiile solare sau eoliene sunt cheia.

Alege panouri solare germane Idella Smarty One pentru uz termic

Aceste panouri solare germane Idella Smarty One – ISMO sunt de înaltă calitate și au durată de viață lungă. Ele captează energia solară și o transformă apoi în energie termică, pentru a încălzi apa menajeră sau pentru a aduce un aport la încălzitul locuinței. Aceste panouri solare germane Idella Smarty One se montează simplu pe acoperiș cu șuruburi și suporți și funcționează iarna cu agent termic la temperaturi extreme de până la -28 de grade Celsius.

Detalii despre acest panou solar german plan Idella Smarty One

  • Panouri solare plane de calitate fabricate integral in Germania;
  • Panourile solare au o garantie de 5 ani;
  • Aceste panouri solare plane Idella Smarty One se folosesc in instalatiile solare pentru apa calda menajera sau/si aport la incalzire;
  • Un panou solar plan Idella Smarty One contine 4 suruburi si 4 suporti pentru prinderea rapida pe acoperis inclinat (tabla, tigla, solzi).

Mai multe detalii despre acest panou solar german plan Idella Smarty One ISMO şi despre alte tehnologii solare termice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns