Foloseşti pompe de căldură pentru piscină şi economiseşti până la 80% energie electrică!

0

Economii şi cheltuieli. Încercăm în fiecare moment să împăcăm cât mai bine aceşti doi factori. Pentru a face economii în gospodărie, foarte multe persoane se orientează către sisteme alternative de producere a energiei electrice, de încălzire a apei sau a locuinţei. Nici nu este de mirare, când facturile lunare la energia electrică din reţeaua naţională ne dau bătăi de cap.

Cum încălzim apa din piscină la preţuri mici?

Pompe de căldură pentru încălzirea apei din piscină

Pompe de căldură pentru încălzirea apei din piscină

Dacă investim într-o piscină acasă, în mod cert trebuie să ne gândim şi la modul de încălzire al apei din aceasta. În mod normal, majoritatea persoanelor folosesc pentru acest proces instalaţii pentru încălzirea apei care funcţionează exclusiv cu energie electrică din reţeaua naţională. Aceste sisteme dau randament şi încălzesc apa, însă au un consum mare de electricitate.

Pentru a încălzi apa din piscină la un preţ mult mai mic merită să investiţi în pompe de căldură de calitate înaltă. Aceste pompe vă ajută să faceţi economii, dar vă oferă o piscină cu apă caldă în orice zi a anului, indiferent de condiţiile meteorologice.

Cum funcţionează pompele de căldură?

Aceste pompe de căldură au un sistem simplu de funcţionare şi sunt o soluţie ieftină şi eficientă pentru încălzirea apei din piscine. Datorită tehnologiei moderne, pompele de căldură extrag căldura solară acumulată din aer şi o cedează împreună cu energia electrică necesară funcţionării motorului pompei de căldură sub formă de energie termică. Această energie termică încălzeşte apa din piscină şi astfel începe circuitul de încălzire.

Alege pompe de căldură IPAW 10/IPAW 15 şi faci economii lună de lună

Faţă de încălzitoarele electrice tradiţionale, pompele de căldură folosesc pentru a încălzi apa energia gratuită şi inepuizabilă din mediul înconjurător. Pompele de căldură IPAW 10/IPAW 15 vă pot ajuta să faceţi până economie la energie de până la 80%, fiind econome, eficiente şi accesibile. Aceste pompe de căldură pentru piscină nu necesită costuri mari de întreţinere şi sunt uşor de instalat. În timpul funcţionării pompele de căldură sunt silenţioase, întrucât utilizarea carcasei robuste din plastic ABS reduce zgomotul şi previne coroziunea.

Prezentarea pompelor de căldură pentru piscină IPAW 10/IPAW 15

Pompele de căldură pentru încălzirea apei din piscină IPAW 10/IPAW 15 reprezintă o modalitate economică ideală pentru menținerea unei temperaturi constante și confortabile a apei, pe tot parcursul anului, indiferent de vreme. Cu ajutorul pompelor de căldură, apa din piscină poate fi încălzită de la începutul sezonului cald și chiar și după, atunci când soarele se lasă așteptat, într-un mod ieftin și eficient. Modul de funcționare al pompelor de căldură pentru încălzirea apei din piscină este simplu. Acestea extrag căldura solară acumulată în aer și o cedează apoi împreună cu energia electrică, necesară pentru funcționarea motorului pompei de căldură, sub forma de energie termică, circuitului de încălzire a apei. Față de încălzitoarele electrice, pompele de căldură oferă o economie de energie de până la 80 la suta, întrucât folosesc energie gratuită obținută din aerul mediului înconjurător. Pompele de căldură pentru piscină IPAW 10/IPAW 15 au costuri de întreținere scăzute, sunt ușor de instalat și silențioase în funcționare, oferind posibilitatea de prelungire a perioadei de folosire a piscinelor.

Mai multe detalii despre aceste pompe de căldură pentru piscină pentru încălzirea apei tot anul, dar şi despre alte tehnologii ale pompelor de căldură găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns