De ce să alegem pompe de căldură cu turaţie variabilă pentru casa noastră?

2

Printre cele mai bune sisteme pentru a menţine confortul tehnic într-o locuinţă sunt pompele de căldură aer-apă. Acestea sunt instalaţii moderne şi eficiente care folosesc energia preluată din aer pentru a încălzi locuinţa în vreme rece şi pentru a răcori aerul în caz de vreme caniculară.

Alege pompe de căldură cu turaţie variabilă pentru a face economii

Pompe de căldură cu turaţie variabilă

Pompe de căldură cu turaţie variabilă IHAW 10,6 kW

Cu toţii ne dorim să ne echipăm cât mai inteligent casa şi să descoperim cele mai bune metode pentru a face economii lună de lună. Pompele de căldură pot fi o variantă foarte avantajoasă, pentru că sunt multifuncţionale. Nu mai trebuie să investiţi în centrale scumpe şi costisitoare şi nici în sisteme de aer condiţionat.

O pompă de căldură aer-apă este cea care face aceste două funcţii într-un mod econom şi eco-friendly, pentru că nu foloseşte electricitate decât pentru funcţionarea compresorului. Este folosită energia inepuizabilă din aer pentru a încălzi sau răci, după caz, aerul din interiorul casei.

Alege pompe de căldură cu turaţie variabilă cu eficienţă mare

Pentru a găsi pompele de căldură aer-apă care să facă faţă casei este important să ţineţi cont de specificaţii. Există mai multe tipuri de pompe de căldură cu turaţie variabilă, printre care se află şi pompa IHAW 10,6 kW AirBox. Cu o durată mare de viaţă, această pompă este potrivită pentru locuinţele cu un consum redus de energie, cu o capacitate de până la 17 kW. Aceste pompe de căldură aer-apă au o capacitate de încalzire (L7 W35) de 10,6 kW şi o capacitate de răcire (L7 W35) de 8,3 kW. Astfel, aceaste pompe de căldură aer-apă conţin radiatoare care fac faţă chiar şi la zilele geroase de iarnă.

Care este rolul ventilatoarelor cu turaţie variabilă ale pompei de căldură aer-apă?

În procesul de încălzire sau de răcire al locuinţei, pompa de căldură absoarbe energie din aer şi o foloseşte pentru a asigura confortul termic. Tot acest proces, precum şi funcţionarea compresorului, ar produce un zgomot puternic dacă nu ar exista ventilatoarele cu turaţie variabilă. În plus, întregul design al acestor pompe de căldură cu turaţie variabilă este unul modern şi uşor de integrat în aspectul locuinţei. Dimensiunile reduse (1650x1300x530 cm) fac din aceste pompe de căldură cu turaţie variabilă un accesoriu practic şi uşor de încadrat în spaţiul locuinţei.

Prezentarea pompelor de căldură cu turație variabilă IHAW 10,6 kW AirBox

Pompele de căldură aer-apă IHAW 10,6 kW Airbox cu ventilatoare de turație variabilă sunt ideale de folosit în cazul locuințelor ce au un consum redus de energie, cu o capacitate de până la 17 kW. Având performanțe ridicate și un coeficient de performanță (COP) cuprins între 4.0-4.2, aceste pompe de căldură sunt foarte economice și înlocuiesc cu succes centralele termice pe gaz, pentru încălzirea pe timp de iarnă, dar și aparatele de aer condiționat, utilizate vara pentru răcorirea locuințelor. Pompele de căldură aer-apă IHAW 10,6 kW Airbox folosesc într-o mare proporție o sursă de energie inepuizabilă, extrasă din aerul mediului înconjurător și un minim de 20 de procente din energia electrică, pentru funcționarea compresorului. Aceste sisteme au o durată lungă de viața, și nu sunt zgomotoase, fiind disponibile în culoare gri-argintiu.

Mai multe detalii despre aceste pompe de căldură cu ventilatoare de turaţie variabilă şi despre alte tehnologii ale pompelor de căldură găsiţi pe esolar.ro

Share.

2 comentarii

  1. Pingback: Avantaje pompă de căldură - încălzirea apei din piscină | eSolar.ro

  2. Pingback: Apa caldă cu 0 lei panouri solare plane germane | eSolar.ro

Lasa un raspuns