Apa caldă cu 0 lei folosind panouri solare plane germane Idella Smarty One

1

Apa caldă nu reprezintă un lux, ci o necesitate. Fiecare locuinţă ar trebui să beneficieze de un sistem bine pus la punct care să furnizeze apă caldă în orice moment. Dacă la bloc aceasta ajunge la consumator prin conducte şi este plătită la final de lună, într-o gospodărie apa trebuie încălzită independent. Cel mai adesea pentru acest proces se folosesc boilere electrice, unelte eficiente, însă costisitoare. Un boiler electric consumă multă electricitate şi asta se simte în facturile lunare. Pentru a reduce costurile încălzirii apei puteţi apela la sisteme solare termice.

Un sistem cu panouri solare plane germane Idella Smarty One produce apa caldă necesară unei gospodării

Panouri solare plane germane Idella Smarty One ISMO

Panouri solare plane germane Idella Smarty One ISMO

Soluţiile pentru a face economii sunt mai aproape decât ne-am fi putut imagina vreodată. Un sistem cu panouri solare plane germane Idella Smarty One poate fi folosit pentru încălzitul locuinţei sau al apei menajere. Instalaţiile de acest fel folosesc drept materie primă energia gratuită şi regenerabilă a soarelui, deci are costuri de producţie 0.

Calitatea germană îşi spune cuvântul în eficienţa şi durabilitatea acestor panouri solare plane Idella Smarty One

Un cuvânt care ar caracteriza un set de panouri solare plane germane Idella Smarty One este CALITATEA. Aceste panouri fabricate integral în Germania (puteţi consulta certificările care atestă originea) sunt concepute după tehnologii moderne, din materiale durabile, tocmai pentru a rezista cât mai mult în timp. Investiţia în aceste panouri solare plane germane Idella Smarty One va fi amortizată rapid, căci nu va mai trebui să cheltuiţi nimic pentru a încălzi apa necesară în baie sau bucătărie.

Aceste panouri solare plane germane Idella Smarty One sunt perfecte în orice gospodărie, mai ales în locuinţele izolate, care nu au acces la electricitate şi care folosesc pentru producerea ei sisteme fotovoltaice. Panourile se pot monta cu şuruburi şi suporţi pe orice acoperiş înclinat, fie el din tablă, ţiglă sau solzi. Panourile beneficiază de o garanţie de 5 ani, dar viaţa lor este de cel puţin 5 ori mai lungă decât atât.

Detalii despre acest panou solar german plan Idella Smarty One

  • Panouri solare plane de calitate fabricate integral in Germania;
  • Panourile solare au o garantie de 5 ani;
  • Aceste panouri solare plane Idella Smarty One se folosesc in instalatiile solare pentru apa calda menajera sau/si aport la incalzire;
  • Un panou solar plan Idella Smarty One contine 4 suruburi si 4 suporti pentru prinderea rapida pe acoperis inclinat (tabla, tigla, solzi).

Mai multe detalii despre acest panou solar german plan Idella Smarty One ISMO şi despre alte tehnologii solare termice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Instalaţii cu pompe căldură de 9 KW pentru casă | eSolar.ro

Lasa un raspuns