Ce instalaţii cu consum mare poţi înlocui cu pompe de căldură de 9 KW pentru casa ta?

2

Fiecare dintre noi caută să îşi amenajeze casa cât mai practic şi plăcut. Mereu alegem accesorii care să ne facă locuinţa mai primitoare şi mai confortabilă. Avem nevoie de utilităţi precum energia electrică, ajustarea temperaturii sau apa caldă menajeră indiferent de anotimp. Putem valorifica din plin energia solară, eoliană sau cea a aerului pentru a ne echipa inteligent casa.

Caută mereu alternative pentru a-ţi echipa inteligent casa!

Pompe de căldură aer-apă 9 kW

Pompe de căldură de 9 kW

Un sistem solar fotovoltaic sau unul cu eoliană sunt cheia către independenţa energetică a unei locuinţe. Pompele de căldură nu sunt mai prejos; acestea folosesc drept materie primă energia gratuită şi inepuizabilă din aer. Pompele de căldură absorb această energie pe care o transformă în una termică, apoi reuşesc să asigure un grad maxim de confort în locuinţă.

Alege pompe de căldură de 9 KW 3 în 1

Avem o singură pompă de căldură aer-apă pentru încălzire IHAW 9 KW. Oare ce funcţii poate îndeplini ea? Aceste pompe de căldură de 9 KW sunt perfecte în orice anotimp şi reuşesc să facă faţă oricăror cerinţe.

1. Încălzeşte locuinţa cu pompe de căldură de 9 KW

Iarna pot înlocui cu succes centrala pe lemne şi pot încălzi cu succes locuinţa. Aceste pompe de căldură de 9 KW au în componenţa lor radiatoare care garantează căldura chiar şi în cele mai reci zile. Nu mai e nevoie să cheltui o avere pe centrale termice scumpe, pe recumpărarea de combustibil: este de ajuns să investeşti în pompe de căldură de 9 KW.

2. Pe timp de vară răceşte locuinţa cu pompe de căldură de 9 KW

Pe de altă parte, vara pompele de căldură aer-apă se descurcă impecabil la răcirea aerului. Ştim cu toţii cât de  greu este să suportăm zilele toride, aşa că o pompă de căldură înlocuieşte fără probleme aparatul de aer condiţionat care are un consum mare de electricitate. Pompele de căldură IHAW 9 KW consumă doar 20% electricitate, iar restul de 80% este energie inepuizabilă şi gratuită din aerul înconjurător.

3. Încălzeşte apa menajeră cu pompe de căldură de 9 KW

Apa caldă menajeră este o necesitate pentru spălatul vaselor, ingienă şi nu numai. În majoritatea locuinţelor apa caldă este produsă de boilerele electrice, însă acestea consumă multă electricitate. Pentru a economisi bani lunar, alege pompe de căldură de 9 KW şi vei încălzi aproape gratis apa menajeră.

Prezentarea pompelor de căldură pentru încălzire IHAW 9,1 kW

Pompele de căldură aer-apă pentru încălzire IHAW 9,1 kW Airbox sunt echipamente inteligente care asigură încălzirea locuinţei pe timp de iarnă, dar şi răcirea acesteia, pe timp de vară, fiind ideale însă şi pentru încălzirea apei menajere. Coeficientul de performanţă (COP) al pompelor de căldură aer-apă IHAW 9,1 kW Airbox este de ridicat, având o valoare cuprinsă între 4.0-4.2, menţinând echilibrul dintre costuri şi beneficii. Acest coeficient de performanţă indică raportul dintre energia termică livrată de pompă de căldură şi energia electrică de care are nevoie pentru funcţionarea compresorului. Majoritatea pompelor de căldură pentru încălzirea locuinţelor folosesc doar o mică parte de curent electric, aproximativ 20%, iar restul de energie de 80%, este obţinută din aer şi transformată în energie termică. Pompele de căldură IHAW 9,1 kW Airbox sunt ideale pentru casele cu consum redus de energie, cu o capacitate de până la 17 kW, au avantajul că sunt silenţioase şi au un design compact, lucru care permite instalarea acestor echipamente în aproape orice loc din afara casei.

Mai multe detalii despre aceste pompe de căldură pentru încălzire IHAW 9 kW AirBox şi despre alte pompe de căldură aer-apă găsiţi pe esolar.ro

Share.

2 comentarii

  1. Pingback: Investeşte într-un kit solar eolian hibrid 3 kW | eSolar.ro

  2. Pingback: Acumulator solar fotovoltaic Hoppecke cu gel | eSolar.ro

Lasa un raspuns