Descoperă avantajele unei pompe de căldură pentru încălzirea apei din piscină!

0

Înotul sau bălăcitul în piscină sunt excelente metode de relaxare atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. În fiecare sezon se poate merge la piscină, fie că este una acoperită sau în aer liber. Multe gospodării au propria piscină, încălzită cu pompe de căldură econome. Această variantă este o alternativă excelentă la clasicele încălzitoare electrice cu consum mare de electricitate.

Faci economii folosind pompe de căldură pentru încălzirea apei din piscină

Pompe de căldură pentru încălzirea apei din piscină

Pompe de căldură pentru încălzirea apei din piscină

Pompele de căldură se folosesc de energia solară din aer pentru a produce energie termică, necesară încălzirii apei. Singura energie electrică folosită este aceea pentru motor, deci aceste pompe de căldură pentru încălzirea apei din piscină pot fi mai econome cu până la 80% faţă de încălzitoarele tradiţionale. Costurile de încălzire ale apei sunt minime, deci investiţia este amortizată rapid. În plus, aceste pompe de căldură pentru încălzirea apei din piscină oferă randament mare pe toată durata anului, chiar dacă soarele se lasă aşteptat. Indiferent de condiţiile de vreme vă puteţi bucura de apă caldă, perfectă pentru înot.

Alege pompe de căldură pentru încălzirea apei din piscină uşor de folosit

Pompele de căldură pentru încălzirea apei din piscină nu sunt instalaţii complicate care să necesite costuri mari de întreţinere. De exemplu, IPAW 10/IPAW 15 sunt pompe de căldură pentru încălzirea apei din piscină foarte uşor de instalat şi foarte silenţioase în funcţionare. Aceste pompe se montează rapid, panoul de control fiind adecvat pentru montarea pe perete.

Pompele de căldură pentru încălzirea apei din piscină, o metodă eco-friendly

Pentru a proteja natura, aceste pompe de căldură pentru încălzirea apei din piscină folosesc drept materie primă căldura solară acumulată în aer şi o cedează sub formă de energie electrică circuitului de încălzire al apei.

În plus, pompele de căldură pentru încălzirea apei din piscină IPAW 10/IPAW 15 sunt durabile şi contribuie la prelungirea perioadei de folosire a piscinelor. Aceste pompele de căldură pentru încălzirea apei din piscină prezintă posibilitatea dezgheţării automate şi au o carcasă robustă din plastic ABS, care previne formarea zgomotului şi a coroziunii.

Prezentarea pompelor de căldură pentru piscină IPAW 10/IPAW 15

Pompele de căldură pentru încălzirea apei din piscină IPAW 10/IPAW 15 reprezintă o modalitate economică ideală pentru menținerea unei temperaturi constante și confortabile a apei, pe tot parcursul anului, indiferent de vreme. Cu ajutorul pompelor de căldură, apa din piscină poate fi încălzită de la începutul sezonului cald și chiar și după, atunci când soarele se lasă așteptat, într-un mod ieftin și eficient. Modul de funcționare al pompelor de căldură pentru încălzirea apei din piscină este simplu. Acestea extrag căldura solară acumulată în aer și o cedează apoi împreună cu energia electrică, necesară pentru funcționarea motorului pompei de căldură, sub forma de energie termică, circuitului de încălzire a apei. Față de încălzitoarele electrice, pompele de căldură oferă o economie de energie de până la 80 la suta, întrucât folosesc energie gratuită obținută din aerul mediului înconjurător. Pompele de căldură pentru piscină IPAW 10/IPAW 15 au costuri de întreținere scăzute, sunt ușor de instalat și silențioase în funcționare, oferind posibilitatea de prelungire a perioadei de folosire a piscinelor.

Mai multe detalii despre aceste pompe de căldură pentru piscină pentru încălzirea apei tot anul, dar şi despre alte tehnologii ale pompelor de căldură găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns