Alege un stâlp de iluminat cu panouri fotovoltaice de înaltă calitate

0

Mereu auzim sfatul: „Alege produse de calitate!”. Ba mai mult, o zicală veche spune: „Suntem prea săraci ca să cumpărăm lucruri ieftine”. Oare ce vor să însemne aceste expresii şi în ce domenii le putem regăsi? Pentru a înţelege mai bine, putem lua exemplul unui stâlp de iluminat cu panouri fotovoltaice PV-7M.

Un stâlp de iluminat cu panouri fotovoltaice de calitate = Durabilitate

Stâlp de iluminat fotovoltaic cu panouri

Stâlp de iluminat cu panouri fotovoltaice

Fără îndoială că atunci când un stâlp de iluminat cu panouri fotovoltaice este de calitate va avea o durabilitate mare în timp. Componentele fabricate după cele mai înalte standarde nu se vor defecta curând, iar investiţia într-o asemenea unealtă eco-friendly pentru iluminat este una de viitor.

Panourile electrice fotovoltaice IPPU-200W ale acestui stâlp de iluminat fotovoltaic fac parte din gama Premium şi primesc garanţie pe o durată de 12 ani! Bateria solară a acestui stâlp de iluminat cu panouri fotovoltaice foloseşte tehnologia Absorbent Glass Mat, are o autodescărcare minimă şi nu necesită întreţinere. În plus, lampa cu LED-uri de 12v 90W Idella Sunshine este de o calitate Premium.

Un stâlp de iluminat cu panouri fotovoltaice de calitate = Eficienţă

Atunci când investim într-un produs avem nevoie ca acesta să fie cât mai eficient şi să ne satisfacă toate nevoile pentru care l-am cumpărat. Acest stâlp de iluminat cu panouri fotovoltaice PV-7M este o soluţie ecologică şi eficientă pentru iluminatul spaţiilor mari (străzi, alei, parcări, hale industriale etc). Echipaţi cu panouri solare fotovoltaice electrice şi acumulatori, aceşti stâlpi de iluminat fotovoltaici au un randament mare. Panourile produc 660 Wh media zilnică anuală, în timp ce acumulatorii pot stoca 1020 Wh.

Un stâlp de iluminat cu panouri fotovoltaice calitate = Economii

Un produs de proastă calitate, cu o durabilitate redusă, se va defecta rapid şi va necesita cheltuieli suplimentare de reparaţii sau chiar înlocuire. Un stâlp de iluminat cu panouri fotovoltaice are o durată lungă de viaţă, timp în care vă puteţi bucura de iluminare gratuită.

În plus, un stâlp de iluminat cu panouri fotovoltaice are avantajul folosirii energiei solare, care este gratuită şi inepuizabilă. Nu e nevoie decât să cumpăraţi stâlpul, iar el va funcţiona vreme îndelungată: ziua va capta energie solară iar noaptea o va folosi pentru a ilumina suprafeţe mari de teren. Această soluţie este perfectă pentru oraşe, căci diminuează vizibil costurile la electricitatea necesară iluminatului.

Descriere stâlp de iluminat cu panouri fotovoltaice PV-7M

Stâlpii de iluminat fotovoltaic PV-7M reprezintă soluția ecologică ți avantajoasă din punct de vedere economic pentru iluminatul public, iluminatul stradal, iluminatul parcarilor mari și a căilor de acces, iluminatul spațiilor mari, hale industriale etc. Stâlpii de iluminat fotovoltaic PV-7M sunt stâlpi complet echipați.

Acești stâlpi de iluminat fotovoltaic oferă avantajul de a folosi alimentarea cu energie solară, stâlpii fiind echipați cu panouri solare fotovoltaice și acumulatori pentru stocarea energiei. Panourile fotovoltaice montate pe acești stâlpi de iluminat produc 660 Wh, media zilnică anuală, iar acumulatorii pot stoca 1020 Wh.

Stâlpii de iluminat cu panouri fotovolaice PV-5M au urmatoarele componente: un panou electric fotovoltaic IPPU-200W, o baterie solară Varta LAD85 AGM Deep-Cycle, un regulator solar Steca PR 1515, o lampă stradală led 12V Idella SunShine x20 12V60W, o cutie de conexiuni cu încuietoare SERB-86 și un stâlp de iluminat ST-7M cu o înălțime de 7 metri. Opțional se poate monta și un senzor de mișcare.

Mai multe detalii despre acest stâlp de iluminat fotovoltaic, dar şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns