Capacitate mare, durabilitate și mai mare cu baterii cu gel pentru sisteme solare fotovoltaice 2V-280Ah

1

Când vorbim despre kit-uri solare off-grid, ne gândim instant că acestea conțin și baterii solare. Energia înmagazinată astfel, fie că sunt baterii cu gel pentru sisteme solare fotovoltaice 2V-280Ah sau baterii cu o capacitate mai mică, ne ajută să nu irosim energia produsă de panouri. În acest fel putem avea electricitate chiar și noaptea și putem ajunge mai ușor la stadiul de independență energetică totală.

Sistem mare, baterii durabile: economie lunară cu baterii cu gel pentru sisteme solare fotovoltaice 2V-280Ah

Baterii cu gel pentru sisteme solare fotovoltaice 2V-280Ah preț

Baterii cu gel pentru sisteme solare fotovoltaice 2V-280Ah

Sistemele mari off-grid se regăsesc la pensiuni, hoteluri, ferme, complexe sportive, gospodării mari etc. Acestea au nevoie de acumulatori cu o capacitate mare, așa cum sunt aceste baterii cu gel pentru sisteme solare fotovoltaice 2V-280Ah.

Aceste baterii cu gel pentru sisteme solare fotovoltaice 2V-280Ah au electrolitul gelificat și oferă randament mare fie la orizontală, fie la verticală. Rezistente la șocuri mecanice, aceste baterii cu gel pentru sisteme solare fotovoltaice 2V-280Ah au o durată foarte mare de viață și nu se scurg ușor, așa cum se întâmplă cu bateriile de o calitate mai slabă. Dovada supremă este garanția acestor baterii cu gel pentru sisteme solare fotovoltaice 2V-280Ah: 7 ani. În acest fel există siguranța că acumulatorul va funcționa vreme îndelungată, iar investiția inițială va fi amortizată rapid.

Prin ce se caracterizează o gamă de baterii cu gel pentru sisteme solare fotovoltaice 2V-280Ah?

Există mai multe tipuri de baterii solare, în funcție nu doar de capacitatea lor, dar și de materialul cu care sunt umplute. Astfel, avem baterii plumb-acid, cu electrolitul din acid sulfuric diluat cu apă, dar și baterii cu gel pentru sisteme solare fotovoltaice 2V-280Ah, ce au electrolitul sub forma unei mase vâscoase.

Aceste baterii cu gel pentru sisteme solare fotovoltaice 2V-280Ah se mândresc cu o performanță ridicată în păstrarea energiei produse de panourile solare sau a turbinelor eoliene mici. O gamă de baterii cu gel pentru sisteme solare fotovoltaice 2V-280Ah face parte din produsele Premium, ce permit un număr foarte mare de cicluri de încărcare.

Descrierea bateriilor cu gel MSVS 2 Volţi-280 Amperi MasterVolt tehnologie cu GEL pentru panouri solare fotovoltaice

Bateriile cu gel MSVS 2 Volţi-280 Amperi MasterVolt tehnologie cu GEL pentru panouri solare fotovoltaice au o construcţie robustă şi sunt special concepute pentru a suportă cicluri de descărcare adânci şi repetate, fiind ideale pentru sistemele mari care necesită utilizarea intensivă. Bateriile cu gel MSVS 2 Volţi-280 Amperi MasterVolt tehnologie cu GEL pentru panouri solare fotovoltaice oferă o durata lungă de viaţă, au şapte ani de garanţie, sunt performanţe şi pot fi instalare atât pe orizontală cât şi pe verticală. Pentru că au electrolit gelificat, bateriile cu gel MSVS 2 Volţi-280 Amperi MasterVolt tehnologie cu GEL pentru panouri solare fotovoltaice nu prezintă risc de scurgeri în cazul unor şocuri mecanice.

Mai multe detalii despre aceste baterii cu gel MSVS 2 Volti-280 Amperi MasterVolt tehnologie cu GEL pentru panouri solare fotovoltaice, dar și despre alte tehnologii solare fotovoltaice găseiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Turbine eoliene pentru irigaţii agricole | eSolar.ro

Lasa un raspuns