3 avantaje ale unor centrale cu turbine eoliene pentru irigaţii agricole

2

Procesul de irigare al unei plantații nu mai reprezintă o problemă în cazul în care în zonă nu există o sursă de energie electrică. Cu ajutorul unor centrale cu turbine eoliene pentru irigaţii agricole se poate produce energie electrică în mod corespunzător și econom. Aceste centrale cu turbine eoliene pentru irigaţii agricole oferă o serie de avantaje importante utilizatorilor, iar cele mai importante dintre acestea sunt prezentate mai jos:

  1. Aceste centrale cu turbine eoliene pentru irigaţii agricole sunt econome pentru agricultori

Centrale cu turbine eoliene pentru irigaţii agricole preț

Centrale cu turbine eoliene pentru irigaţii agricole

Din punct de vedere economic, aceste centrale cu turbine eoliene pentru irigaţii agricole indeplinesc toate condițiile necesare pentru a reprezenta o alternativă viabilă la clasica rețea de electricitate națională. Desigur, astfel de centrale cu turbine eoliene pentru irigaţii agricole se pretează și în situațiile în care din cauză poziționării geografice a terenului, racordarea la rețeaua electrică este imposibilă.

În plus, se mai poate spune că astfel de centrale reprezintă o soluție excelentă din punct de vedere economic și pentru că acestea utilizează energia eoliană pentru a produce energie electrică. De menționat este faptul că energia eolinaă se încadrează alături de cea solară în categoria energiilor inepuziabile și gratuite.

  1. Cu centrale cu turbine eoliene pentru irigaţii agricole natura nu mai are de suferit

Încălzirea globală este o amenințare continuă. Este important ca fiecare persoană să conștientizeze faptul că și cel mai mic gest poate face diferența, iar când vine vorba de produs energie electrică, nu se face excepție. Astfel, un alt avantaj important al acestor centrale cu turbine eoliene pentru irigaţii agricole este reprezentat de faptul că natura nu are de suferit în urma procesului de producere a electricității. Valorificarea energiei eoliene cu turbine nu poluează, ba din contră, se obține o energie verde.

  1. Cu centrale cu turbine eoliene pentru irigaţii agricole ai producţie mare de electricitate şi o capacitate de stocare pe măsură

Aceste centrale cu turbine eoliene pentru irigaţii agricole pot produce 800kWh, în cazul în care vântul bate cu 12m/s. Pe lângă posibilitatea de a produce 800kWh, aceste centrale cu turbine eoliene pentru irigaţii agricole se bucură și de o capacitate de stocare impresionantă pentru momentele în care este nevoie de o rezervă. Mai exact, capacitatea de stocare a bancului de acumulatori este de 10kW.

Descrierea centralelor eoliene pentru irigaţii agricole şi pomicole de 800W putere instalată

Centralele eoliene pentru irigaţii agricole şi pomicole de 800W putere instalată sunt alcătuite dintr-o turbină eoliană rezidenţială Idella FlyBoy B 800W, realizată din nailon injectat, lucru ce îi asigura rezistenţă la orice condiţii meteorologice şi durata lungă de viaţă. Acestea dispun şi de un invertor Victron MultiPlus, dar şi de patru acumulatori solari cu acid cu o capacitate de stocare de 10kW. Centralele eoliene pentru irigaţii agricole şi pomicole de 800W putere instalată sunt sisteme capabile să producă 800kWh, în cazul în care bate vântul cu 12m/s. Astfel de centrale eoliene pentru irigaţii sunt ideale de folosit în zonele izolate, care nu se pot racorda la reţeaua naţională de energie electrică ori accesul la această impune costuri mari.

Pentru mai multe detalii despre centrale eoliene pentru irigații agricole și pomicole de 800W putere instalată, dar și despre alte instalații eoliene și fotovoltaice pentru irigații agricole, accesați esolar.ro

Share.

2 comentarii

  1. Pingback: Controler pentru sisteme fotovoltaice şi eoliene | eSolar.ro

  2. Pingback: Invertor sisteme fotovoltaice cu undă sinus | eSolar.ro

Lasa un raspuns