Cei 3 ”E” ai unei lămpi cu leduri pentru iluminat solar

1

Tehnologia avansează cu pași repezi, iar datorită acestui fapt, fiecare domeniu de activitate se conformează unor noi cerințe și standarde. Astfel, chiar și iluminatul public trece cu succes la următorul nivel.

Iluminatul solar reprezintă tehnologia prezentului, dar și cea a viitorului. Cu ajutorul unor lămpi cu leduri pentru iluminat solar vă veți putea bucura de toate avantajele pe care acesta le înglobează într-un singur produs.

1. Economie. Cu lămpi cu leduri pentru iluminat solar cheltuielile lunare ale familiei sau ale orașului scad

Lămpi cu leduri pentru iluminat solar Idella SunShine X10 12V30W preț

Lămpi cu leduri pentru iluminat solar Idella SunShine X10 12V30W

Aspectul economic joacă un rol important pentru oricine. Cu echipamentele de iluminat clasice, costurile de întreținere și folosire pot atinge uneori cote alarmante. Din cauza acestui aspect, iluminatul solar prinde tot mai mult teren.

Utilizând lămpi cu leduri pentru iluminat solar, cheltuielile lunare ale familiei sau cele ale orașului vor cunoaște o scădere semnificativă. Tehnologia bazată pe LED-uri este concepută în așa fel încât consumul de energie electrică să fie redus, lucru ce se va vedea în factura lunară.

2. Eficiență. Aceste lămpi cu leduri pentru iluminat solar au o eficiență mare noapte de noapte

O serie de lămpi cu leduri pentru iluminat solar se bucură de eficiență maximă în fiecare noapte, reușind să ofere un iluminat de calitate și eficient. Întreg procesul de funcționare este inteligent programat astfel încât totul să se desfășoare fără cusur.

Lămpile cu leduri pentru iluminat solar folosesc energia solară pentru a se încărca pe durata întregii zile. Acestea pornesc în mod automat la începerea nopții și rămân aprinse pe toată durata nopții.

3. Ecofriendly. Natura este protejată folosind lămpi cu leduri pentru iluminat solar

Protejarea mediului încojurător a devenit o prioritate deoarece fiecare acțiunie nechibzuită poate duce spre adevărate dezastre. Sistemele vechi de iluminat, precum sunt cele care au la bază lămpi cu kerosen sau cele care emana dioxid de carbon în canități ridicate, dăunează naturii în fiecare zi.

Din fericire, folosind lămpi cu leduri pentru iluminat, natura este în siguranță deoarece acestea folosesc doar energie solară pentru a funcționa. Cu alte cuvinte, lămpile cu leduri ce au la bază energia solară sunt declarate ecofriendly, iar acest aspect le recomandă pentru a înlocui vechile sisteme de iluminat.

Descriere lămpi cu leduri pentru iluminat solar Idella Sunshine X10 12V30W

Aceste lămpi cu leduri pentru iluminat solar cu 10 Leduri au fost realizate pentru a fi alimentate cu o tensiune de 12V, eventual dintr-un sistem de panouri fotovoltaice sau dintr-o turbină eoliană mică, rezidențială. Aceste lămpi cu leduri pentru iluminat solar de 12V se pot legă direct la bateriile sau acumulatorii solari fără a mai fi nevoie de un invertor.

Pentru mai multe detalii despre aceste lămpi cu leduri pentru iluminat solar, dar și despre alte corpuri de iluminat exterior cu leduri, accesați esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Unde folosim invertoare 3kw sinus pur? | eSolar.ro

Lasa un raspuns