Durabilitate și rezistență la scurgeri cu baterii 12V-150Ah pentru panouri solare fotovoltaice și turbine eoliene

0

Acumulatorii solari sunt o componentă importantă a unui sistem solar fotovoltaic. Există însă și sisteme fotovoltaice hibrid, ce combină eficiența panourilor solare cu cea a turbinelor eoliene. Aceste sisteme hibride au randament mai mare, pentru că pot funcționa aproape pe orice vreme. Pentru aceste sisteme se pot folosi baterii 12V-150Ah pentru panouri solare fotovoltaice și turbine eoliene.

Cu baterii 12V-150Ah pentru panouri solare fotovoltaice și turbine eoliene o casă poate deveni independentă

Baterii 12V-150Ah pentru panouri solare fotovoltaice și turbine eoliene preț

Baterii 12V-150Ah pentru panouri solare fotovoltaice și turbine eoliene

Independența unei locuințe se află în strânsă legătură cu modul în care aceasta este echipată. O casă poate deveni independentă dacă este dotată cu un sistem fotovoltaic, cu stâlpi solari, cu centrală termică pe lemne sau peleți etc.

Sistemele hibride ce folosesc baterii 12V-150Ah pentru panouri solare fotovoltaice și turbine eoliene ajută la obținerea independenței, întrucât păstrează în interior energia electrică produsă suplimentar și o ajută în momentele de nevoie. Astfel, nu mai este necesar să apelați la suportul din rețeaua națională.

Gama de baterii 12V-150Ah pentru panouri solare fotovoltaice și turbine eoliene oferă o rezistență mare la scurgeri

Bateriile rezistente la șocuri sunt, implicit, rezistente la scurgeri. Aceasta este cea mai mare problemă a acumulatorilor, pentru că, dacă au o calitate îndoielnică, se vor strica rapid. Folosind baterii 12V-150Ah pentru panouri solare fotovoltaice și turbine eoliene vom avea electricitate cu costuri cât mai reduse. Acestea încorporează Tehnologia T2, istoric dovedită ce garantează o performanță maximă, o durată de utilizare mai lungă şi energie totală mai mare. Deci investiția intițială va fi una de durată, iar acumulatorul va rezista la mai multe cicluri de descărcare.

Scurtă descriere despre aceşti acumulatori de instalaţii solare şi eoliene 12V 150Ah J150 TRJ SG

Gama Signature de baterii de tip deep-cycle (cu descărcare adâncă) reprezintă modelele de anvergură din portofoliul Trojan. Proiectate pentru a avea o durabilitate îndelungată şi o performanţă remarcabilă, produsele din Gama Signature de la Trojan sunt perfecte pentru a fi utilizate în cadrul unor sisteme care utilizează energie regenerabilă şi pentru care un element cheie îl reprezintă un ciclu de funcţionare cu costuri cât mai reduse. Gama Signature încorporează Tehnologia T2 istoric dovedită, o tehnologie avansată în domeniul bateriilor care asigura o performanţă maximă , o durata de utilizare mai lungă şi energie totală mai mare. Combinaţia unică dintre design şi tehnologie din cadrul Gamei Signature, separatorul inovator Maxguard T2 şi tehnologia patentată Trojan Alpha Plus Paşte măresc atât capacitatea susţinută a bateriilor cât şi amperoră totală care generează o putere mai mare de operare.

Mai multe detalii despre aceşti acumulatori de instalaţii solare şi eoliene 12V 150Ah, dar şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice, găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns