Eficiență energetică folosind un kit panouri fotovoltaice solare de 5 KW putere instalată

0

Kiturile solare fotovoltaice sunt instalații econome, eficiente și nonpoluante care transformă energia solară în energie electrică. O gospodărie dotată cu un kit panouri fotovoltaice solare de 5 KW putere instalată va face economii semnificative lună de lună. Un astfel de kit solar 5 KW putere instalată are o capacitate ridicată de producție, fiind varianta ideală pentru casele mai mari, cu nevoi ridicate.

Informează-te din timp și alege un kit panouri fotovoltaice solare de 5 KW putere instalată cu eficiență ridicată

Kit panouri solare fotovoltaice 5 KW prețuri ieftine

Kit solar fotovoltaic independent de 5 kW putere instalată

Panourile solare nu pot converti în energie electrică toată energia solară pe care o captează. Restul energiei este cea care determină eficiența panourilor solare. Cu cât panourile au o eficiență mai ridicată, cu atât ne putem bucura de un sistem solar fotovoltaic cu o producție mai mare de energie. Panourile solare, chiar dacă au o eficiență ridicată, și-o pot pierde pe parcurs. Dacă nu sunt îngrijite adecvat, curățate periodic, panourile solare vor capta o cantitate mai mică de energie solară, deci și producția de electricitate va scădea.

Acest kit panouri fotovoltaice solare de 5 KW putere instalată cu eficiență ridicată are în componența sa panouri fotovoltaice policristaline Idella Power Poly Premium de 250W, cu o eficiență de 15,06%. Această eficiență ridicată oferă un plus de valoare oricărui sistem solar. Mai mult de cât atât, aceste panouri au un randament garantat vreme de 25 de ani și pot fi amplasate atât pe sol, cât și pe acoperiș.

Pentru a avea un sistem solar durabil acordă atenție calității componentelor!

Calitatea înaltă înseamnă un trai mai lung. Nimeni nu își dorește să plătească reparații sau să înlocuiască anumite componente imediat după ce și-a achiziționat un sistem solar. Pentru că, o asemenea investiție cere un sacrifiu financiar destul de mare inițial. Știm cu toții zicala ”Suntem prea săraci ca să cumpărăm lucruri ieftine!”, așa că este indicat să investiți încă de la început într-un kit panouri fotovoltaice solare de 5 KW putere instalată de calitate.

Acest kit panouri fotovoltaice solare de 5 KW putere instalată curpinde panouri cu randament garantat de 25 de ani, invertor solar MultiPlus și acumulatori de înaltă calitate cu garanție de 2 ani fiecare.

Descriere generală a kitului solar fotovoltaic independent de 5kW putere instalată

Un kit solar fotovoltaic independent cu 20 de panouri solare fotovoltaice policristaline de cea mai bună calitate, 4 baterii solare și un invertor de tensiune Phoenix la un preț excelent. Sistemul fotovoltaic indenpendent este adresat uzului rezidențial, fiind ideal pentru o casă mare, în care este nevoie în permanență de electricitate. Astfel, dacă vă gandiți să achizitionați un kit solar fotovoltaic pentru locuința dumneavoastră, acest sistem independent poate fi exact ceea ce aveți nevoie.

Mai multe detalii despre acest kit solar fotovoltaic independent de 5 kW putere instalată și despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns