Cum și unde folosim kituri cu panouri solare fotovoltaice la rețea de 12 KW?

0

Kiturile solare fotovoltaice sunt viitorul energetic. În ultimii 5 ani prețurile la sistemele solare a scăzut considerabil, ceea ce înseamna că tot mai multe persoane își pot permite să investească în asemenea instalații econome, eco-friendly, eficiente și ușor de folosit.

Tehnologia de funcțioare a unor kituri cu panouri solare fotovoltaice la rețea de 12 KW

Kituri solare fotovoltaice de 12 KW putere instalată prețuri ieftine

Kituri solare fotovoltaice pe rețea de 12 KW putere instalată Symo 12.5-3-M

Aceste kituri cu panouri solare fotovoltaice la rețea de 12 KW valorifică tehnologia de tip on-grid, ceea ce înseamnă că nu au acumulatori. Cele 48 de panouri solare policristaline captează și transformă energia solară în energie electrică. Invertorul solar transformă curentul electric continuu primit în curent electric alternativ, apoi îl trimite în rețea. Pentru că nu au acumulatori, aceste kituri cu panouri solare fotovoltaice la rețea de 12 KW trimit surplusul de energie în rețeaua națională.

Montarea unor kituri cu panouri solare fotovoltaice la rețea de 12 KW se face doar pentru consumatorii mari?

Un astfel de kit solar fotovoltaic de 12 KW putere instalată are o capacitate mare de producție, fiind potrivit pentru firme, instituții, hale de producție, hoteluri etc. Cu toate acestea, se poate monta un astfel de sistem econom și într-o gospodărie. În acest fel se asigură necesarul zilnic de energie pentru aplicațiile casnice și, în curând, se va putea obține și profit.

În viitorul apropiat, orice proprietar de kituri cu panouri solare fotovoltaice la rețea de 12 KW care trimite energie verde în rețea va fi răsplătit pentru serviciile sale. În acest fel, amortizarea investiției inițiale va fi mult mai rapidă, iar profitul ulterior va fi unul mare, întrucât un astfel de kit de 12 KW putere instalată are o producție de energie mare (media zilnică anuală fiind de 39,6 kWh).

Descrierea kiturilor solare fotovoltaice pe reţea de 12 KW putere instalată Symo 12.5-3-M

Kiturile solare fotovoltaice pe reţea de 12 KW putere instalată Symo 12.5-3-M reprezintă soluţia optimă pentru micșorarea facturilor la electricitate, ba mai mult de atât, cu ajutorul cărora cei care le achiziţionează, vor putea obţine profit, prin comercializarea energiei verzi către reţeaua naţională de curent electric. Chiar dacă nouă Lege a promovării energiei regenerabile permite acest lucru, în România nu se poate obţine profit încă din vânzarea energiei regenerabile, întrucât ANRE nu a elaborat deocamdată o metodologie în acest sens. Însă, în viitorul apropiat, aşa cum se întâmplă şi în alte ţări europene, românii ar putea obţine profit cu ajutorul kiturilor solare fotovoltaice pe reţea de 12 KW putere instalată Symo 12.5-3-M. Mai exact, dacă aceste kituri solare on-grid produc mai multă energie electrică decât necesarul de consum propriu al proprietarilor unor astfel de sisteme, aceştia pot vinde excesul de energie către reţeaua de electricitate.

Mai multe detalii despre aceste kituri solare fotovoltaice pe rețea de 12 KW putere instalată și despre tehnologii solare fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns